Muhammed Soydan Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Arkadaşlar AliExpress'ten 19.37AU $ 76% OFF|60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Mini 68 Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı| | - AliExpress bu klavyeyi aldım. Sizce nasıl bir de satıcı güvenilir mi?
Arkadaşlar AliExpress'ten 19.37AU $ 76% OFF|60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Mini 68 Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı| | - AliExpress bu klavyeyi aldım. Sizce nasıl bir de satıcı güvenilir mi?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 5 Mart 2024 #2 Muhammed Soydan dedi: Arkadaşlar AliExpress'ten 19.37AU $ 76% OFF|60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Mini 68 Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı| | - AliExpress bu klavyeyi aldım. Sizce nasıl bir de satıcı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Satıcıda sıkıntı yok güvenilir. Ürün olarak pek bir bilgim yok. Ama almışsınız artık. Şimdiden hayırlı olsun.
Muhammed Soydan dedi: Arkadaşlar AliExpress'ten 19.37AU $ 76% OFF|60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Mini 68 Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı| | - AliExpress bu klavyeyi aldım. Sizce nasıl bir de satıcı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Satıcıda sıkıntı yok güvenilir. Ürün olarak pek bir bilgim yok. Ama almışsınız artık. Şimdiden hayırlı olsun.