Hocam zaten blue switchden çok çektim. Aile evinde yaşadığım için, çat pat çataatatata diye sesler geliyor. Bu yüzden de blue switch alamıyorum. Ya red switch, ya da yellow switch gibi switchler lazım bana.
Hocam zaten Blue Switch'den çok çektim. Aile evinde yaşadığım için, çat pat çataatatata diye sesler geliyor. Bu yüzden de Blue Switch alamıyorum. Ya red Switch, ya da yellow Switch gibi Switch'ler lazım bana.
Ayın 15'inde bir yerden para bekliyorum hocam, olmadı öyle yapacağım. Klavyeye ihtiyacım yok ama bir aksiyon istiyorum. Mesela benim ilk klavyem Rampage KB-R81 Blue Switch, diye dandirik bir klavyeydi. Ama o mekanik hissi dandik olsa da güzeldi. Şu an Reddragon membrane kullanmaktayım, bazı tuşların hissiyatı farklı sert basıyor bu iyi değil. Bu arada GamaKay wireless mi? Fotoğrafta Type-C bulamadım.
Ayın 15'inde bir yerden para bekliyorum hocam, olmadı öyle yapacağım. Klavyeye ihtiyacım yok ama bir aksiyon istiyorum. Mesela benim ilk klavyem Rampage KB-R81 Blue Switch, diye dandirik bir klavyeydi. Ama o mekanik hissi dandik olsa da güzeldi. Şu an Reddragon membrane kullanmaktayım, bazı tuşların hissiyatı farklı sert basıyor bu iyi değil. Bu arada GamaKay wireless mi? Fotoğrafta Type-C bulamadım.
Yok hocam. Demek istediğim istesem şu an K835'i alabilirim. Ama tuş baskıları felan, dandik silinecekmiş gibi duruyor. Ayrıca blue switchden çok çektim, arada derede kaldım yahu. MK61'i ayın 15'inde bitmez ise alabilirim, K835 blue switch olduğundan es mi geçsem?