AliExpress'ten K835 alınır mı?

Attığım konuya bak bütçene uyan beğendiğin varsa hocamızı etiketle yardımcı olur. Ben olsam blue switch almazdım.
Hocam zaten blue switchden çok çektim. Aile evinde yaşadığım için, çat pat çataatatata diye sesler geliyor. Bu yüzden de blue switch alamıyorum. Ya red switch, ya da yellow switch gibi switchler lazım bana.

Hocam zaten Blue Switch'den çok çektim. Aile evinde yaşadığım için, çat pat çataatatata diye sesler geliyor. Bu yüzden de Blue Switch alamıyorum. Ya red Switch, ya da yellow Switch gibi Switch'ler lazım bana.

Hocam paranız varsa GamaKay MK61'i alıp geçin. Yoksa diğerlerine de bakın. Blue switch gerçekten sıkıntı.

Hocam paranız varsa GamaKay MK61'i alıp geçin. Yoksa diğerlerine de bakın. Blue switch gerçekten sıkıntı.
Ayın 15'inde bir yerden para bekliyorum hocam, olmadı öyle yapacağım. Klavyeye ihtiyacım yok ama bir aksiyon istiyorum. Mesela benim ilk klavyem Rampage KB-R81 Blue Switch, diye dandirik bir klavyeydi. Ama o mekanik hissi dandik olsa da güzeldi. Şu an Reddragon membrane kullanmaktayım, bazı tuşların hissiyatı farklı sert basıyor bu iyi değil. Bu arada GamaKay wireless mi? Fotoğrafta Type-C bulamadım.

Gateron Blue Switch'ler çok güzel ama hocam öyle demeyin.

GamaKay wireless değil, K61 Pro öyle sadece.

Gateron Blue Switch'ler çok güzel ama hocam öyle demeyin.

GamaKay wireless değil, K61 Pro öyle sadece.
O zaman ayın 15'ine kadar bekliyeyim, olmadı MK61 tak diye yapıştırayım.

Bu FN tuşlarını ve numaraları nasıl kullanıyorum bilginiz var mı? FN tuşları vs ile mi?

Öyle yapın en iyisi en azından pişman olmazsın niye almadım diye. Ayrıca MK61 audio visualizer ayarı ile gece yayın izlemek en mükemmel keyif.

Bu FN tuşlarını ve numaraları nasıl kullanıyorum bilginiz var mı? FN tuşları vs ile mi?
FN Tuşları ile hocam. Ekstra olarak FN Lock özelliği var.

Ayın 15'inde K835'i alamazsınız. İndirim 10'unda bitiyor. 5 gün var yani.
Yok hocam. Demek istediğim istesem şu an K835'i alabilirim. Ama tuş baskıları felan, dandik silinecekmiş gibi duruyor. Ayrıca blue switchden çok çektim, arada derede kaldım yahu. MK61'i ayın 15'inde bitmez ise alabilirim, K835 blue switch olduğundan es mi geçsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…