AliExpress'ten K835 alınır mı?

nE? Hocam ilk klavye bedava mı?
Bedava klavyede de sinir stres atarsınız mis gibi
Bir sürü şey var. Şuan çok yükseldim Ama param yok işte o aksiyona giremiyorum ama yeni üyelere varsa düşünülür.

Hocam klavyenin tuş baskısına baktım, silinecek gibi duruyor kalitesi bir tık düşük değil mi?
Evet bende düşünüyorum gelince bakacağım artık o işe. Belki tuşa basarken tırnağımla bile sökülür gibi duruyor.

Arada kaldım valla kendimi aşağı atıcam. Hocam 15'inde Gamakay MK61 almayı düşünüyorum.

Banggood'da hiç kayıt olmadım, belki oradan da birazcık indirim verir. WAA

Arada kaldım valla kendimi aşağı atıcam. Hocam 15'inde Gamakay MK61 almayı düşünüyorum.

Banggood'da hiç kayıt olmadım, belki oradan da birazcık indirim verir. WAA
Hadi bakalım umarım. Aslında bende alabilirim şuan da K835'i iade edip ama duran paramla halka arza gireceğim ordan garanti para gelecek o parayı klavyeye harcamak istemiyorum. Bence büyük fırsat.

Hadi bakalım umarım. Aslında bende alabilirim şuan da K835'i iade edip ama duran paramla halka arza gireceğim ordan garanti para gelecek o parayı klavyeye harcamak istemiyorum. Bence büyük fırsat.
Siz K835'i ne zaman sipariş verdiniz? Kargoya verildi mi hocam, durumu nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…