ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2023 #41 cumali_032 dedi: Arada kaldım valla kendimi aşağı atıcam. Hocam 15'inde Gamakay MK61 almayı düşünüyorum. Banggood'da hiç kayıt olmadım, belki oradan da birazcık indirim verir. WAA Genişletmek için tıkla... 77TL indirim veriyor hocam size attığım fotoğraf en ucuz hali. Sarı almazsanız daha ucuz olur. bonz dedi: Bir sürü şey var. Şuan çok yükseldim Ama param yok işte o aksiyona giremiyorum ama yeni üyelere varsa düşünülür. Evet bende düşünüyorum gelince bakacağım artık o işe. Belki tuşa basarken tırnağımla bile sökülür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Cidden çok şey var, mousepad'i oradan alacaktım keşke alsaydım
cumali_032 dedi: Arada kaldım valla kendimi aşağı atıcam. Hocam 15'inde Gamakay MK61 almayı düşünüyorum. Banggood'da hiç kayıt olmadım, belki oradan da birazcık indirim verir. WAA Genişletmek için tıkla... 77TL indirim veriyor hocam size attığım fotoğraf en ucuz hali. Sarı almazsanız daha ucuz olur. bonz dedi: Bir sürü şey var. Şuan çok yükseldim Ama param yok işte o aksiyona giremiyorum ama yeni üyelere varsa düşünülür. Evet bende düşünüyorum gelince bakacağım artık o işe. Belki tuşa basarken tırnağımla bile sökülür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Cidden çok şey var, mousepad'i oradan alacaktım keşke alsaydım
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.943 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 5 Nisan 2023 #42 cumali_032 dedi: Siz K835'i ne zaman sipariş verdiniz? Kargoya verildi mi hocam, durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Geçen ayın 28'inde verdim. Şuan Türkiye'de gözüküyor.
cumali_032 dedi: Siz K835'i ne zaman sipariş verdiniz? Kargoya verildi mi hocam, durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Geçen ayın 28'inde verdim. Şuan Türkiye'de gözüküyor.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2023 #43 bonz dedi: Geçen ayın 28'inde verdim. Şuan Türkiye'de gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben de 31'inde verdim, şu an aynı yerdeler zaten. Gümrük ve PTT işlem yaparsa kargolarımızı alıcaz
bonz dedi: Geçen ayın 28'inde verdim. Şuan Türkiye'de gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben de 31'inde verdim, şu an aynı yerdeler zaten. Gümrük ve PTT işlem yaparsa kargolarımızı alıcaz
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #44 ImDominatingU dedi: 77TL indirim veriyor hocam size attığım fotoğraf en ucuz hali. Sarı almazsanız daha ucuz olur. Cidden çok şey var, mousepad'i oradan alacaktım keşke alsaydım Genişletmek için tıkla... Hocam mağdur olmayacağım, sessiz switch hangisidir?
ImDominatingU dedi: 77TL indirim veriyor hocam size attığım fotoğraf en ucuz hali. Sarı almazsanız daha ucuz olur. Cidden çok şey var, mousepad'i oradan alacaktım keşke alsaydım Genişletmek için tıkla... Hocam mağdur olmayacağım, sessiz switch hangisidir?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2023 #45 cumali_032 dedi: Hocam mağdur olmayacağım, sessiz switch hangisidir? Genişletmek için tıkla... En sessizi ve hafifi red hocam. Yellow v2'de bi nebze typing asmr yaşanıyor. Yine mağdur etmez fakat tercih sizin.
cumali_032 dedi: Hocam mağdur olmayacağım, sessiz switch hangisidir? Genişletmek için tıkla... En sessizi ve hafifi red hocam. Yellow v2'de bi nebze typing asmr yaşanıyor. Yine mağdur etmez fakat tercih sizin.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.943 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 5 Nisan 2023 #46 ImDominatingU dedi: 77TL indirim veriyor hocam size attığım fotoğraf en ucuz hali. Sarı almazsanız daha ucuz olur. Cidden çok şey var, mousepad'i oradan alacaktım keşke alsaydım Genişletmek için tıkla... Gerçekten bedava... Düşünüyorum şuan da.
ImDominatingU dedi: 77TL indirim veriyor hocam size attığım fotoğraf en ucuz hali. Sarı almazsanız daha ucuz olur. Cidden çok şey var, mousepad'i oradan alacaktım keşke alsaydım Genişletmek için tıkla... Gerçekten bedava... Düşünüyorum şuan da.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2023 #47 bonz dedi: Gerçekten bedava... Düşünüyorum şuan da. Genişletmek için tıkla... Aman çok düşünme hocam, kafan karışır valla. Senin klavye bi gelsin de öyle karar ver.
bonz dedi: Gerçekten bedava... Düşünüyorum şuan da. Genişletmek için tıkla... Aman çok düşünme hocam, kafan karışır valla. Senin klavye bi gelsin de öyle karar ver.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.943 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 5 Nisan 2023 #48 ImDominatingU dedi: Aman çok düşünme hocam, kafan karışır valla. Senin klavye bi gelsin de öyle karar ver. Genişletmek için tıkla... Gelsin klavye bakayım, o zamana kadar da halka arzdan param katlanmış olur. O zaman düşünürüm işte.
ImDominatingU dedi: Aman çok düşünme hocam, kafan karışır valla. Senin klavye bi gelsin de öyle karar ver. Genişletmek için tıkla... Gelsin klavye bakayım, o zamana kadar da halka arzdan param katlanmış olur. O zaman düşünürüm işte.
M mustafadex Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 12 5 Nisan 2023 #49 ImDominatingU dedi: Ben de 31'inde verdim, şu an aynı yerdeler zaten. Gümrük ve PTT işlem yaparsa kargolarımızı alıcaz Genişletmek için tıkla... Hocam bende 30'unda sipariş vermiştim. Bende Leaving from departure country/region olarak gözüküyor bu ne demek?
ImDominatingU dedi: Ben de 31'inde verdim, şu an aynı yerdeler zaten. Gümrük ve PTT işlem yaparsa kargolarımızı alıcaz Genişletmek için tıkla... Hocam bende 30'unda sipariş vermiştim. Bende Leaving from departure country/region olarak gözüküyor bu ne demek?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2023 #50 mustafadex dedi: Hocam bende 30'unda sipariş vermiştim. Bende Leaving from departure country/region olarak gözüküyor bu ne demek? Genişletmek için tıkla... Çin'den ayrılıyor demek hocam büyük ihtimalle güncellenmemiş ya da daha varmamış.
mustafadex dedi: Hocam bende 30'unda sipariş vermiştim. Bende Leaving from departure country/region olarak gözüküyor bu ne demek? Genişletmek için tıkla... Çin'den ayrılıyor demek hocam büyük ihtimalle güncellenmemiş ya da daha varmamış.