AliExpress'ten K835 alınır mı?

MK61 gözüm kapalı önerebileceğim bir ürün. Kullanıp memnun olmayan göremdim. İyi bir tercih.
Zamanında AliExpressten alışveriş yapmıştım, Banggood adlı siteye ilk defa kayıt olacağım. Bu linkteki ürünün satıcısı gamakay'ın orjinal satıcısı mı?

Son düzenleme:
Parayı biriktirip, GamaKay MK61 almaya karar verdim mantıklı mı yaptım? Diğer üyeler önerdi. Ayın 15'inde maaş yatacak, o zaman alıcağım
Bende aynı kararı verdim bu arada Ama önce K835'in gelmesini bekleyeceğim. 10 gün sonra 15 gün sonra MK61'i alacağım.

@cumali_032 Bu arada MK61'den vazgeçtim çünkü ok tuşları yok ayrı olarak. Yeni fark ettim. Gelecek olan K835'i kullanacağım. Ama bugün red ve brown switch'in farkını görünce modum düştü

Son düzenleme:
İşte bende blue switch diye alsam mı almasam mı derede kaldım. Keşke red switch bitmeseydi tak diye alırdım. MK61 almaktan hala umutluyum, yazılımı rgb ayar dosya vs çok iyi ayarları var. Youtube'den klavyeyi inceledim cidden çok iyi gözüküyor. Sizin klavye inşallah gelir ona göre bakalım.. MK61'den biraz umutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…