GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 İlk siparişe özel 170 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı? FIFA falan oynayacağım. Yeni kablosuz oyun kutusu için Linux Video oyunu için iki katına oyun denetleyicisi oyun sopa PC akıllı TV kutusu 2.4G Gamepad Joystick - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
İlk siparişe özel 170 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı? FIFA falan oynayacağım. Yeni kablosuz oyun kutusu için Linux Video oyunu için iki katına oyun denetleyicisi oyun sopa PC akıllı TV kutusu 2.4G Gamepad Joystick - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 10 Temmuz 2024 #2 Instangram'da indirim kaplanı diye bir sayfa var orada görmüştüm ben sipariş verdim hocam. Gayet uygun.
Instangram'da indirim kaplanı diye bir sayfa var orada görmüştüm ben sipariş verdim hocam. Gayet uygun.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 CandyPeek dedi: Instagram'da indirim kaplanı diye bir sayfa var orada görmüştüm ben sipariş verdim hocam. Gayet uygun. Genişletmek için tıkla... Bende oradan gördüm ama nasıldır, tek kollada oynanıyor mu bilmiyorum. Çünkü 2kol ve tek USB var.
CandyPeek dedi: Instagram'da indirim kaplanı diye bir sayfa var orada görmüştüm ben sipariş verdim hocam. Gayet uygun. Genişletmek için tıkla... Bende oradan gördüm ama nasıldır, tek kollada oynanıyor mu bilmiyorum. Çünkü 2kol ve tek USB var.
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 10 Temmuz 2024 #4 GucukBey dedi: Bende oradan gördüm ama nasıldır, tek kollada oynanıyor mu bilmiyorum. Çünkü 2kol ve tek USB var. Genişletmek için tıkla... Şu anda indirim hala var mı bilmiyorum ama bu fiyata zurna dürüm menü bulmak zor kanka ben çok düşünmedim aldım illaki iş görür
GucukBey dedi: Bende oradan gördüm ama nasıldır, tek kollada oynanıyor mu bilmiyorum. Çünkü 2kol ve tek USB var. Genişletmek için tıkla... Şu anda indirim hala var mı bilmiyorum ama bu fiyata zurna dürüm menü bulmak zor kanka ben çok düşünmedim aldım illaki iş görür