AliExpress'ten klavye alınır mı?

Alex Pereria

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Dövüşçü, Brezilya Rio de Janeiro
Bu klavyeyi alacağım, satıcının 6 milyon takipçisi ve neredeyse 1 milyon olumlu yorumu var. Klavyenin yorumlarındaki Türkler de güzel ve hızlı geldiğini söylediler, sizce güvenilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240620-114438.png
    Screenshot_20240620-114438.png
    196 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu klavyeyi alacağım, satıcının 6 milyon takipçisi ve neredeyse 1 milyon olumlu yorumu var. Klavyenin yorumlarındaki Türkler de güzel ve hızlı geldiğini söylediler, sizce güvenilir mi?

Güvenilir daha geçen aynısını aldım. Bu arada hesabınız yeni değilse yeni hesaptan alın.

Z11 modelini aldım şu an onunla yazıyorum sonuna kadar hak ediyor. Ve güvenilir sadece kargo süresi biraz uzun sürüyor ama sağ salim geliyor.

Link verseydin oradan baksaydik daha iyi olmaz miydi?
Çok özür dilerim hocam, buyrun. 157.77RON 55% OFF|E-yooso Z686 Rgb Usb 60% Mini Slim Mechanical Gaming Wired Keyboard Red Switch 68 Keys Russian Brazilian Portuguese For Compute - Keyboards - AliExpress

Z11 modelini aldım şu an onunla yazıyorum sonuna kadar hak ediyor. Ve güvenilir sadece kargo süresi biraz uzun sürüyor ama sağ salim geliyor.

Hocam Trendyol'dan Z11 alacaktim ama RGB gibi beğendim özellikleri yoktu o yüzden Çin'den alacağım:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı