exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #11 Vorthionz dedi: Olabilir. Ben AK680'in tasarımınıda tuşlarınıda beğenmedim. Beğenen varsa alabilir tabii ki. Zevk meselesi. Genişletmek için tıkla... Keycapleri güzel geldi be hocam kötü değil.
Vorthionz dedi: Olabilir. Ben AK680'in tasarımınıda tuşlarınıda beğenmedim. Beğenen varsa alabilir tabii ki. Zevk meselesi. Genişletmek için tıkla... Keycapleri güzel geldi be hocam kötü değil.
Emre9110 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #12 10-15 gün bir şey değil. Satıcı kaliteli olduktan sonra alınır neden alınmasın
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 881 Çözümler 2 13 Temmuz 2024 #13 exist.one dedi: Keycapleri güzel geldi be hocam kötü değil. Genişletmek için tıkla... Keycapler güzeldir hocamda. Bana çirkin geliyor. Çok oyuncak gibi. Kırmızı falan. Onu kullanmam için tüm keycapleri değiştirmem lazım.
exist.one dedi: Keycapleri güzel geldi be hocam kötü değil. Genişletmek için tıkla... Keycapler güzeldir hocamda. Bana çirkin geliyor. Çok oyuncak gibi. Kırmızı falan. Onu kullanmam için tüm keycapleri değiştirmem lazım.
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #14 Vorthionz dedi: Keycapler güzeldir hocamda. Bana çirkin geliyor. Çok oyuncak gibi. Kırmızı falan. Onu kullanmam için tüm keycapleri değiştirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Ajazz öyle kullanıyor bana daha güzel geliyor.
Vorthionz dedi: Keycapler güzeldir hocamda. Bana çirkin geliyor. Çok oyuncak gibi. Kırmızı falan. Onu kullanmam için tüm keycapleri değiştirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Ajazz öyle kullanıyor bana daha güzel geliyor.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 13 Temmuz 2024 #15 Sametony dedi: AliExpress'ten bu klavye ve mousepadi beğendim, sizce almaya değer mi? Klavye= E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Mouse pad=Bilgisayar sanat Mouse Pad japonya büyük dalga Kanagawa büyük oyun Mousepad Gamer XL kauçuk Keyboard ku klavye pedi dizüstü sümen - AliExpress 7 Daha önce AliExpress'te başınıza kötü bir şey geldi mi? İlk defa alışveriş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Klavye güzel ama mousepad'in ne oldugu belli değil.
Sametony dedi: AliExpress'ten bu klavye ve mousepadi beğendim, sizce almaya değer mi? Klavye= E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Mouse pad=Bilgisayar sanat Mouse Pad japonya büyük dalga Kanagawa büyük oyun Mousepad Gamer XL kauçuk Keyboard ku klavye pedi dizüstü sümen - AliExpress 7 Daha önce AliExpress'te başınıza kötü bir şey geldi mi? İlk defa alışveriş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Klavye güzel ama mousepad'in ne oldugu belli değil.
Sametony Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #16 464250 dedi: Klavye güzel ama mousepad'in ne oldugu belli değil. Genişletmek için tıkla... mousepadin öyle çok bi zararı yok aslında, denenmek için alınabilir
464250 dedi: Klavye güzel ama mousepad'in ne oldugu belli değil. Genişletmek için tıkla... mousepadin öyle çok bi zararı yok aslında, denenmek için alınabilir