koldaseray Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 864 Çözümler 2 Yer Hawkins Indiana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar yeni kullanıcıyım AliExpress'te ve bana özel indirim gözüküyor acaba bunları alırken bir kargo ücreti bir vergi veya gümrükte vs. sorun yaşar mıyım, fazladan para öder miyim? İkisi aynı mı ne farkları var? 24.87AU $ 45% OFF|Lenovo LP40 Pro Tws kablosuz kulaklık Bluetooth kulaklık kulaklık aktif Noice iptal dokunmatik kontrol 250mAH| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 7.22US $ 83% OFF|Orijinal Lenovo LP40 Pro TWS kulaklık kablosuz Bluetooth 5.1 spor gürültü azaltma kulaklıklar dokunmatik kontrol 250mAH 2022 yeni| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
Arkadaşlar yeni kullanıcıyım AliExpress'te ve bana özel indirim gözüküyor acaba bunları alırken bir kargo ücreti bir vergi veya gümrükte vs. sorun yaşar mıyım, fazladan para öder miyim? İkisi aynı mı ne farkları var? 24.87AU $ 45% OFF|Lenovo LP40 Pro Tws kablosuz kulaklık Bluetooth kulaklık kulaklık aktif Noice iptal dokunmatik kontrol 250mAH| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 7.22US $ 83% OFF|Orijinal Lenovo LP40 Pro TWS kulaklık kablosuz Bluetooth 5.1 spor gürültü azaltma kulaklıklar dokunmatik kontrol 250mAH 2022 yeni| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Barış _0 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Kulaklık AliExpress'den alınır 4 5 kere sipariş verdim ulaştı ancak ürünün 4,5/5 yıldız olmasına dikkat et ve kablolu alma çok kalitesiz
Kulaklık AliExpress'den alınır 4 5 kere sipariş verdim ulaştı ancak ürünün 4,5/5 yıldız olmasına dikkat et ve kablolu alma çok kalitesiz