brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 6 Mart 2021 #11 DarKSaGaa dedi: Çalınma durumu? Yada ürünü aldıktan sonra adres değişmesi falan yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Ben aldım şu an gümrüğe girmek üzere ürün. Yani çalınma gibi bir durum yok.
DarKSaGaa dedi: Çalınma durumu? Yada ürünü aldıktan sonra adres değişmesi falan yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Ben aldım şu an gümrüğe girmek üzere ürün. Yani çalınma gibi bir durum yok.
MonsterTR2 Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #12 DarKSaGaa dedi: Çalınma durumu? ya da ürünü aldıktan sonra adres değişmesi falan yapılır mı? Genişletmek için tıkla... O oyunlar için geçerli ve kargoya çıktıktan sonra öyle bir şey olmaz zaten ben mosuepad aldım yolda geliyor o şekilde aldım.
DarKSaGaa dedi: Çalınma durumu? ya da ürünü aldıktan sonra adres değişmesi falan yapılır mı? Genişletmek için tıkla... O oyunlar için geçerli ve kargoya çıktıktan sonra öyle bir şey olmaz zaten ben mosuepad aldım yolda geliyor o şekilde aldım.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.998 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2021 #13 Son bir isteğim olacak : Alım aşamalarını anlatır mısınız ? (Nasıl geliyor, nasıl aktif ediliyor...)
MonsterTR2 Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #14 DarKSaGaa dedi: Son bir isteğim olacak: Alım aşamalarını anlatır mısınız? (nasıl geliyor, nasıl aktif ediliyor...) Genişletmek için tıkla... Hesap veriyor sana ve açıklama kısmına yazmış zaten hesaba girmdeden önce yapman gerekeni falan kupon olan hesap veriyor içinde sonra normal şekilde alıyon adamın dediklerine dikkat ederek.
DarKSaGaa dedi: Son bir isteğim olacak: Alım aşamalarını anlatır mısınız? (nasıl geliyor, nasıl aktif ediliyor...) Genişletmek için tıkla... Hesap veriyor sana ve açıklama kısmına yazmış zaten hesaba girmdeden önce yapman gerekeni falan kupon olan hesap veriyor içinde sonra normal şekilde alıyon adamın dediklerine dikkat ederek.