330 TL ülkedeki fiyatı olan RAM 200 TL güvenilir mi nasıl anlayacağım?
Bir de seçilen RAM 2666 MHz 210₺, 3000 MHz olması artı.270 TL'ye MediaMarkt'ta 3000 MHz XPG RAM var.
3 4 gündür stokta yok yalancı firma kardeşim onlar.270 TL'ye MediaMarkt'ta 3000 MHz XPG RAM var.
3 4 gündür stokta yok yalancı firma kardeşim onlar.
Şikayet vardan okuyorum aşırı reziller her yerde reklamları var kaç gündür ama ucuz ürünler stokta yok bir adam yazmış ; tv aldım 3000tl 5 gün sonra kargoya verildi 3300tl neymiş zam gelmiş 2 hafta iade için uğarşmış bu firmayı bence savunmaBence MediaMarkt gayet iyi bir firma ama mağazaları çok kazık.
![]()
XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
O zaman haklısın.Şikayet vardan okuyorum aşırı reziller her yerde reklamları var kaç gündür ama ucuz ürünler stokta yok bir adam yazmış ; tv aldım 3000tl 5 gün sonra kargoya verildi 3300tl neymiş zam gelmiş 2 hafta iade için uğarşmış bu firmayı bence savunma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.