UtkucanN Picopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 43 23 Ağustos 2020 #1 US $26.99 55% OFF|Razer DeathAdder temel kablolu oyun fare 6400DPI ergonomik profesyonel dereceli optik sensör Razer fareler bilgisayar Laptop için|Fareler| - AliExpress bu linkten DeathAdder alsam vergiler ile kaç TL öderim, Aliexpress'ten ilk defa alışveriş yapmayı düşünüyorum da.
US $26.99 55% OFF|Razer DeathAdder temel kablolu oyun fare 6400DPI ergonomik profesyonel dereceli optik sensör Razer fareler bilgisayar Laptop için|Fareler| - AliExpress bu linkten DeathAdder alsam vergiler ile kaç TL öderim, Aliexpress'ten ilk defa alışveriş yapmayı düşünüyorum da.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ağustos 2020 #2 20-25TL gibi bir vergi ödersin.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 23 Ağustos 2020 #3 Bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum, satıcıya ürünün üzerine 3-5 dolar yazmasını rica edin, gümrüğe takılırsa daha az ödersiniz, diyordu.
Bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum, satıcıya ürünün üzerine 3-5 dolar yazmasını rica edin, gümrüğe takılırsa daha az ödersiniz, diyordu.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 23 Ağustos 2020 #4 Orijinale yakın çakmaları çok oluyor Razer'ın. Eminseniz orijinal olduğuna alabilirsiniz. 25 lira civarı bir gümrük tutacaktır.
Orijinale yakın çakmaları çok oluyor Razer'ın. Eminseniz orijinal olduğuna alabilirsiniz. 25 lira civarı bir gümrük tutacaktır.
UtkucanN Picopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 43 23 Ağustos 2020 #5 Silinen üye dedi: Bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum, satıcıya ürünün üzerine 3-5 dolar yazmasını rica edin, gümrüğe takılırsa daha az ödersiniz, diyordu. Genişletmek için tıkla... 25 TL vergi veriyim o işlere pek karışmak istemiyorum.
Silinen üye dedi: Bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum, satıcıya ürünün üzerine 3-5 dolar yazmasını rica edin, gümrüğe takılırsa daha az ödersiniz, diyordu. Genişletmek için tıkla... 25 TL vergi veriyim o işlere pek karışmak istemiyorum.