AliExpress'ten saat alınır mı?

weoji0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın doğum günü hediyesi için bir süredir istediği saati almaya karar verdim fakat hiçbir yerden markasını modelini falan bulamadım, tam olarak fotoğraftaki modeli istiyor. Bir tane saat satan Instagram sayfası ile mesajlaştım az önce, fiyat ve ne zaman gelir diye bilgi istedim 550 TL dedi 10 gün içinde gelir dedi ama IBAN'ına atacağım için dolandırıcı olma ihtimaline karşı çekinip AliExpress'de buldum aynı modeli. Bakalım buradan alacağım gibi görünüyor, umarım 19-23 Temmuz arası teslim olur gerçekten.

1752082566195.png

Hocam Çin saatleri pek de uzun ömürlü ve kaliteli olmazlar, ayrıca saat Arapça. Son olarak ödeme sayfasında üstüne vergi binecek haberiniz olsun. Bunları bilerek ve kabul ederek alıyorsanız, aliexpressten çok alışveriş yaptım, sorun çıkmadı hiç. Genelde 10-15gün içinde geliyor ama bazen gümrükte çok bekleyebiliyor verilen tarihi geçebilir.

Hocam Çin saatleri pek de uzun ömürlü ve kaliteli olmazlar, ayrıca saat Arapça. Son olarak ödeme sayfasında üstüne vergi binecek haberiniz olsun. Bunları bilerek ve kabul ederek alıyorsanız, aliexpressten çok alışveriş yaptım, sorun çıkmadı hiç. Genelde 10-15gün içinde geliyor ama bazen gümrükte çok bekleyebiliyor verilen tarihi geçebilir.

Hocam hepsini bilerek alıyorum zaten, vergiyle 900 TL civarına geliyor. Ürünün Arapça olduğunun farkındayım arkadaşım özellikle bu modeli istiyor ona Dubai Vibe'ı veriyor diye bunu istiyor. Kalitesiz olacak muhtemelen evet ama maalesef orijinal satan düzgün bir yer bulamadım hani daha fazla para verip düzgün olanını alma imkanı da yok gibi görünüyor o yüzden mecbur buradan alacağım.

Bunları bilerek alıyorsanız alınır. Dediğim gibi benim aldıklarım hep sorunsuz geldi, saatte de sıkıntı yaşamazsın.

30-40 Dolar üstü Youtube''da incelemesi olan saatler güvenle alınır fakat vergi sebebiyle artık alamıyoruz. Bütçe için SKMEI fena değildir mesela, 7 dolara Casio A158 alternatifi modeli almıştım, üstüne üstlük kasası tamamen metal ve ışığı çok iyi, fakat her açıdan okunma konusunda eksiği var mesela. Bilinmeyen markalardan ise uzak durun bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı