Aliexpressten SSD alınır mı?

Hocam, çokta ucuz değil zaten vergisiyle 450 TL civarında bir şeye gelecek. Yurtiçinde rahatlıkla 600 TL'nin altına bulabilirsiniz. Ticaret yapıyorsanız düşünülebilinir ama onun dışında 150 TL için 1 ay kargo beklemenin ve garantisi, ne olduğunu bilmediğiniz bir ürünü almaya gerek yok.

Bu markalar dışında bilinmedik markalardan 1tb gibi yüksek boyutlu ssd alıp kullanan ve memnun kalan çok kişi var. Yüksek puanlı satıcıyı tercih edin. Bir de aliexpressten alışveriş yaparken parayı çöpe atıyormuş gibi düşünmeniz gerekli, her türlü aksiliği baştan kabul etmiş olmalısınız. Garantici biriyseniz hiç o işlere girmeyin yurtiçi markalı rüştünü ispatlamış bir model alın geçin.

Bu 2 ürün`den birini almanı tavsiyeederim. Kullanan arkadaşlarım var, 5-6 aydır sorunsuz kullanıyorlar.
Benim sipariş etdiğim kolye gelmemişti, satıcıdan kolaylıkla para iadesi aldım. Yani, ürün gelmezse veya beğenmezseniz iade hakkınız var.

Vergi kısmı neresi öyle bir şey bulamadım da?

Vergi kısmı neresi öyle bir şey bulamadım da?
Aliexpresste vergi kısmı alırken dahil edilmiyor, ürün Türkiye'ye ulaştığında gümrükte vergisi hesaplanıyor. Düşük vergi çıkması için satıcıya ürün fiyatını düşük yazdırsanız bile garantisi yok artık, çoğu şeyi açıp kontrol edip internetten piyasasına bakıyorlar, ona göre vergilendiriyorlar. Yine de şans meselesi. 5 lira da vergi çıkabilir, 80 lira da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…