Aliexpress'ten SSD sipariş etmek doğru mu?

hakna7

Hectopat
Yer
BalonPunk 2077
Daha fazla  
Herkese selam. Bilgisayarıma artık bir SSD almam gerektiğini düşünüyorum. Fiyatı da gerçekten çok ucuz. Sizce ne kadar güvenilir bir marka?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazma ve okuma hızı nedir ? Bu arada bu tarz markaları önermiyorum malum SSD yi bir aldınız mı yıllarca kullanırsınız bu tarz SSD lerin hızı belli bir süre sonra düşüyor ayrıca verilerinizde çöp olabilir garantisi olmaması da cabası Samsung,A-DATA,Kingston gibi markalara yönelin

Garantisi olmaması da cabası demişsin yok kardeşim bire bir değişimini yapıyorlar memnun kalmaman durumunda ise para iadesi yapıyorlar.

Garantisi olmaması da cabası demişsin yok kardeşim bire bir değişimini yapıyorlar memnun kalmaman durumunda ise para iadesi yapıyorlar.
Yurtdışına kargolayacan kargo parası verecen o gidecekte değişip kaç güne geri gelecek zor iş bu fare,klavye gibi basit bir şey değil ki verilerini emanet edeceksin bir patlasa gittin bence fare,klavye dışında bilgisayar parçasına ucuza kaçılmaması gerekiyor sonra daha çok masraf çıkartır ama karar sizin

Ben aldım 512 GB versiyonunu. Yazma / okuma 500mb/s civarlarında idi. 600TL ye almıştım.

İnşallah sorun çıkarmaz hayırlı olsun

Çıkacağını zannetmiyorum. Bu garanti ve geri gönderme olayı da sandığınız kadar zor bir süreç değil. Kesinlikle Türkiyedeki firmalardan çok daha ahlaki yöntemler kullanıyorlar. Tek problem dediğiniz gibi süre.

Bunun dışında kesinlikle depolama ürünlerinde yedekli çalışmak lazım. Oyun, ıvır zıvır işler için sallamam da eğer içerisinde sizin için öenmli veriler bulunuyorsa, bozulduğunda geri çevirmek çok zor. O nedenle ben kişisel önemli dosyalarımı her zaman yedeklerim ya da cloud da tutarım.

Ürünü geri yollamıyorsunuz, direk yeni yolluyorlar.

Önemli olan değişim yapılması vesaire değil. Arkadaş SSD'nin içinde önemli verilerini saklamak ister, SSD bozulduğunda ortada kalır. Verilerin değişimi yapılamıyor maalesef.
Benim önerim de Samsung, Adata gibi markalara yönelmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…