Yazma ve okuma hızı nedir ? Bu arada bu tarz markaları önermiyorum malum SSD yi bir aldınız mı yıllarca kullanırsınız bu tarz SSD lerin hızı belli bir süre sonra düşüyor ayrıca verilerinizde çöp olabilir garantisi olmaması da cabası Samsung,A-DATA,Kingston gibi markalara yönelin
Yazma ve okuma hızı nedir ? Bu arada bu tarz markaları önermiyorum malum SSD yi bir aldınız mı yıllarca kullanırsınız bu tarz SSD lerin hızı belli bir süre sonra düşüyor ayrıca verilerinizde çöp olabilir garantisi olmaması da cabası Samsung,A-DATA,Kingston gibi markalara yönelin
Yurtdışına kargolayacan kargo parası verecen o gidecekte değişip kaç güne geri gelecek zor iş bu fare,klavye gibi basit bir şey değil ki verilerini emanet edeceksin bir patlasa gittin bence fare,klavye dışında bilgisayar parçasına ucuza kaçılmaması gerekiyor sonra daha çok masraf çıkartır ama karar sizin
Çıkacağını zannetmiyorum. Bu garanti ve geri gönderme olayı da sandığınız kadar zor bir süreç değil. Kesinlikle Türkiyedeki firmalardan çok daha ahlaki yöntemler kullanıyorlar. Tek problem dediğiniz gibi süre.
Bunun dışında kesinlikle depolama ürünlerinde yedekli çalışmak lazım. Oyun, ıvır zıvır işler için sallamam da eğer içerisinde sizin için öenmli veriler bulunuyorsa, bozulduğunda geri çevirmek çok zor. O nedenle ben kişisel önemli dosyalarımı her zaman yedeklerim ya da cloud da tutarım.
Yurtdışına kargolayacan kargo parası verecen o gidecekte değişip kaç güne geri gelecek zor iş bu fare,klavye gibi basit bir şey değil ki verilerini emanet edeceksin bir patlasa gittin bence fare,klavye dışında bilgisayar parçasına ucuza kaçılmaması gerekiyor sonra daha çok masraf çıkartır ama karar sizin
Önemli olan değişim yapılması vesaire değil. Arkadaş SSD'nin içinde önemli verilerini saklamak ister, SSD bozulduğunda ortada kalır. Verilerin değişimi yapılamıyor maalesef.
Benim önerim de Samsung, Adata gibi markalara yönelmeniz.