2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 24 Kasım 2020 #1 Merhabalar, bilgisayarımı alalı yaklaşık 1 yıl oldu ve termal macun yenileme vakti geldi diye düşünüyorum. Bu termal macun sizce alınır mı? Vergilerle beraber yaklaşık 34 TL'ye denk geliyor. İnternette araştırdım kaliteli olduğu yazıyordu. 11.03AU $ 27% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Merhabalar, bilgisayarımı alalı yaklaşık 1 yıl oldu ve termal macun yenileme vakti geldi diye düşünüyorum. Bu termal macun sizce alınır mı? Vergilerle beraber yaklaşık 34 TL'ye denk geliyor. İnternette araştırdım kaliteli olduğu yazıyordu. 11.03AU $ 27% OFF|ZF 12 12 W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 24 Kasım 2020 #2 Alınır bence.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 24 Kasım 2020 #3 Bence hiç değmez, verin parasını alın MX-4 kafanız da rahat olsun.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Kasım 2020 #4 Bu markayı hiç duymamıştım. Ama ısı iletim değerleri iyi gibi. 34 TL'de iyi bir fiyat. Almayı deneyebilirsiniz.
Bu markayı hiç duymamıştım. Ama ısı iletim değerleri iyi gibi. 34 TL'de iyi bir fiyat. Almayı deneyebilirsiniz.
2 272054 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.223 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Kasım 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkiye’de olan en popüler macunla karşılaştırması yapılmış. Alınabilir bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkiye’de olan en popüler macunla karşılaştırması yapılmış. Alınabilir bence.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 24 Kasım 2020 #6 Catastrophe dedi: Bence hiç değmez, verin parasını alın MX-4 kafanız da rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Yeni heyecanlar arıyorum. 272054 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkiye’de olan en popüler macunla karşılaştırması yapılmış. Alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bu gerçek mi ya? Arctic'ten daha iyi olduğunu sanmıyorum.
Catastrophe dedi: Bence hiç değmez, verin parasını alın MX-4 kafanız da rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Yeni heyecanlar arıyorum. 272054 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkiye’de olan en popüler macunla karşılaştırması yapılmış. Alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bu gerçek mi ya? Arctic'ten daha iyi olduğunu sanmıyorum.