Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #11 Satanachia dedi: Sipariş kısmında vergiler dahil her şeyi ödüyorsun, ekstra bir ücret ödemene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam sipariş verdim parayı çekti siparişi almadı 2 saattir uğraşıyorum ne yapacağım hiçbir fikrim yok.
Satanachia dedi: Sipariş kısmında vergiler dahil her şeyi ödüyorsun, ekstra bir ücret ödemene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam sipariş verdim parayı çekti siparişi almadı 2 saattir uğraşıyorum ne yapacağım hiçbir fikrim yok.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.196 Yer düzce 11 Aralık 2023 #12 Leozihm dedi: Vallahi hocam sipariş verdim parayı çekti siparişi almadı 2 saattir uğraşıyorum ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Son durum ne hocam?
Leozihm dedi: Vallahi hocam sipariş verdim parayı çekti siparişi almadı 2 saattir uğraşıyorum ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Son durum ne hocam?