Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 14 Temmuz 2020 #1 Aliexpress'ten bu USB RGB şerit LED'i monitörümün arkasına yapıştırmak için alacağım. Bu linkteki ürünü gördüm, sizce alınır mı? Gümrük vergisi vs. çok çıkar mı? RGB LED ì¤í¸ë¦½ ë¤ì¨ ì¡°ëª, í¬ì¼ ì¤ë§í¸ ë¼ì´í ìì´íì´ ì¤ìì¹, ì격 ì ì´ ë¤ì¨ ì¬ì¸ íì´í, ì¼ì¸ ì ì ì¥ì, ìë ì¬ êµ¬ê¸ í - AliExpress 39 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com s.click.aliexpress.com
Aliexpress'ten bu USB RGB şerit LED'i monitörümün arkasına yapıştırmak için alacağım. Bu linkteki ürünü gördüm, sizce alınır mı? Gümrük vergisi vs. çok çıkar mı? RGB LED ì¤í¸ë¦½ ë¤ì¨ ì¡°ëª, í¬ì¼ ì¤ë§í¸ ë¼ì´í ìì´íì´ ì¤ìì¹, ì격 ì ì´ ë¤ì¨ ì¬ì¸ íì´í, ì¼ì¸ ì ì ì¥ì, ìë ì¬ êµ¬ê¸ í - AliExpress 39 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com s.click.aliexpress.com
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Temmuz 2020 #2 Çin'den gelen her ürüne verilen vergiden verirsiniz sadece.
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 14 Temmuz 2020 #3 LrdN__ dedi: Çin'den gelen her ürüne verilen vergiden verirsiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Sabit bir ücreti mi var? Varsa ücreti söyleyebilir misiniz lütfen?
LrdN__ dedi: Çin'den gelen her ürüne verilen vergiden verirsiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Sabit bir ücreti mi var? Varsa ücreti söyleyebilir misiniz lütfen?
thesunset Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 879 Çözümler 3 Yer unknown 14 Temmuz 2020 #4 Şu süreçte tavsiye etmem. Kargolarınız bir bir bucuk aydan aşağı gelmez.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.317 Makaleler 2 Çözümler 17 14 Temmuz 2020 #5 5 Metre alacağınızı farz ediyorum. Türkiye'de fiyatlar hemen hemen aynı zaten boşa 1.5 ay beklemeyin.
5 Metre alacağınızı farz ediyorum. Türkiye'de fiyatlar hemen hemen aynı zaten boşa 1.5 ay beklemeyin.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #6 15 lira ödersin. thesunset dedi: Şu süreçte tavsiye etmem. Kargolarınız bir bir bucuk aydan aşağı gelmez. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi değil. 15 haziran da sipariş verdim 25'in de elimdeydi siparişim. Geçti o dönemler.
15 lira ödersin. thesunset dedi: Şu süreçte tavsiye etmem. Kargolarınız bir bir bucuk aydan aşağı gelmez. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi değil. 15 haziran da sipariş verdim 25'in de elimdeydi siparişim. Geçti o dönemler.
Enes* Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #7 Benim bildiğim kadarıyla %20 vergi geliyor.
Nahz Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 15 Temmuz 2020 #8 Faruk28 dedi: 5 Metre alacağınızı farz ediyorum. Türkiye'de fiyatlar hemen hemen aynı zaten boşa 1.5 ay beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Bu USB bağlantılı olduğu için Türkiye'de fiyatlar 30 - 40 TL'den başlıyor. Sadece 1 metresi, Aliexpress'te 2 metre alırsam 30 TL'ye denk geliyor.
Faruk28 dedi: 5 Metre alacağınızı farz ediyorum. Türkiye'de fiyatlar hemen hemen aynı zaten boşa 1.5 ay beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Bu USB bağlantılı olduğu için Türkiye'de fiyatlar 30 - 40 TL'den başlıyor. Sadece 1 metresi, Aliexpress'te 2 metre alırsam 30 TL'ye denk geliyor.