w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 22 Ağustos 2023 #11 Screamy dedi: Evet. O dediğim efektler olur mu peki? Yanıp sönen yazı, HD kalite. Genişletmek için tıkla... Dostum hatta sana video ile gösteriyim, çok daha iyileri var tabii ki YouTube'da acele ile bulduklarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de zamanında Alight Motion çok kullandım, fakat bunları alight Motion'dan çok zor yaparsın.
Screamy dedi: Evet. O dediğim efektler olur mu peki? Yanıp sönen yazı, HD kalite. Genişletmek için tıkla... Dostum hatta sana video ile gösteriyim, çok daha iyileri var tabii ki YouTube'da acele ile bulduklarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben de zamanında Alight Motion çok kullandım, fakat bunları alight Motion'dan çok zor yaparsın.
bekolacim Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 372 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM. CPU: AMD Ryzen 7500F. RAM: DDR5 32 GB RAM. Anakart: MSI Pro A620M-B Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #12 Screamy dedi: Alight Motion, kaliteli yapmıyor. Bende laptoptan yapmaya karar verdim, editlerimi. Daha kaliteli bir program önerebilir misiniz? i5-2450M işlemci, 4 GB RAM, 500 GB HDD bulunuyor laptopta. Genişletmek için tıkla... Adobe After Effects indir alight Motion'dan kat kat iyi edit programlarının babası.
Screamy dedi: Alight Motion, kaliteli yapmıyor. Bende laptoptan yapmaya karar verdim, editlerimi. Daha kaliteli bir program önerebilir misiniz? i5-2450M işlemci, 4 GB RAM, 500 GB HDD bulunuyor laptopta. Genişletmek için tıkla... Adobe After Effects indir alight Motion'dan kat kat iyi edit programlarının babası.