Alınabilecek en F/P gamepad hangisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Soruyu gördünüz zaten. Gamepad alacağım PC için ve 3K'ya kadar alınabilecek en iyi Xbox layoutlu gamepad hangisi? Renk tercihen siyah lakin çok güzel bir fırsat olursa diğer renkler de tercih edebilirim.

Yaklaşık 1 ay önce flydigi direwolf 2 aldım en iyi midir bilemem ama ben memnunum. Fakat beyaz.

Soruyu gördünüz zaten. Gamepad alacağım PC için ve 3K'ya kadar alınabilecek en iyi Xbox layoutlu gamepad hangisi? Renk tercihen siyah lakin çok güzel bir fırsat olursa diğer renkler de tercih edebilirim.

8BitDo 2C var. Ondan sonra en iyisini istiyorsan 4300TL'ye Gulikit KK3 Max var şu an. Çok arada gamepad yok 9. Nesilden KK3 Max'e atlayınca fiyat çok artıyor ama özellik olarak da çok fark oluyor.

8bitdo 1800TL bu arada.

8BitDo 2C var. Ondan sonra en iyisini istiyorsan 4300TL'ye gulikit KK3 Max var şu an. Çok arada gamepad yok 9. nesilden KK3 Max'e atlayınca fiyat çok artıyor ama özellik olarak da çok fark oluyor.

8BitDo 1800TL bu arada.

3500'e PS DualSense'ler var. Neden onlar önerilmiyor uyumsuz mu merak ettim?

Xbox 9. Nesil al geç olmadı 8.nesil al, servisi mütis benimkini tuş yapışma sorunu için kapımdan alıp yenileyip geri gönderdiler.

Xbox lauout istiyorum ama yukarıda yazdığım gibi.

Mor rengine rağmen Ultimate 2C alıp geçeyim mi?

Gulikit'i. Layout değişiyor. Tuşları değişir şekilde tasarlı.
Bak burada var.

3500'e PS DualSense'ler var. Neden onlar önerilmiyor uyumsuz mu merak ettim?

DualSense'ler çok narin analoglar falan çok çabuk aşınıyor. Ayrıca çoğu oyunda tam destek zaten olmuyor 3A oyunlar dışında duasens desteği adamakıllı bulamıyorsun. Stick drift problemleri oluyor çok temiz bakmazsan. Daha sağlam ve özellikli Xbox düzenli kollar varken DualSense gereksiz.

Bende Hem PC hem PS5 var gene DualSense kullanmam PC'de.

Çok bütçe çıkmak istemiyorum dersen 8BitDo olanı rengine bakmadan alabilirsin.

Dosya Ekleri

• IMG-20240502-WA0004.jpg
    IMG-20240502-WA0004.jpg
    149,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Gulikit'i. Layout değişiyor. Tuşları değişir şekilde tasarlı.
KK3 Max'a çıkacak kadar yok bütçem. Hatta 2500 üstünde de çıkmam çok zor. 8BitDo alıp geçiyorum o zaman.

8 BitDo Ultimate 2C Mor siparişini verdim arkadaşlar. Sağolun.

• Beğen
İfadeler: DMN
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı