Alınacak RAM Prime B450M K II anakarta uyar mı?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
İşlemci
ryzen 5600
Merhaba. Ekteki RAM'leri satın almayı düşünüyorum. Bağlantısını bıraktığım anakarta sahibim. Uyumluluk konusunda bir sorun yaşar mıyım? Teşekkür ediyorum.

Anakart: PRIME B450M-K II

Son düzenleyen: Moderatör:
@K_carmz brom bu Rami aldın mı acaba ? şuan 2745 ₺ ile satışta aynı işlemciyi ve anakarti kullanıyorum aldıysan memnun musun ve Ramin boyutu büyük mu acaba ?

Evet aldım, halihazırda kullanıyorum. Memnunum, boyutu büyük değil ideal.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.Cpu soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz ? Ryzen 5 5600,Prime B-450 MK II kullanıyorum ve Soğutucu olarak ID cooling 214 XT kullanıyorum.Soğutucu fanı büyük ve birinci ram slotuna çok yakın duruyor.Şuanda boş olduğu için sığmayacak diye korkuyorum çünkü kaba ve kalın duruyor. Acaba mümkünse görsel olarak paylaşabilir misiniz slotta duruşuna göre çıkarım yapsam.Sosyal medyadan daha kolay olacaksa Instagram hesabımı verebilirim.Tabi yardımcı olmak isterseniz.Cok teşekkür ederim şimdiden

CPU soğutucu olarak AMD'nin stok fanını kullanıyorum. Kendim ekstradan bir soğutucu fan alma gereği hissetmedim. Kasanın etrafı kapalı olduğu için şuan görsel paylaşma imkanım yok ancak bende de arasında çok az boşluk olacak şekilde takmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…