Alınan 8 pin ve 24 pin ARGB güç kablosu doğru mu?

Frennzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar;

Temu'dan şimdi ARGB güç kablosu aldım 8 pin ekran kartı için 24 pin de anakart için sipariş verdim ama kafama takıldı doğru aldım diye size sormak istedim. Umarım doğru almışımdır yoksa ikisi de 24 pin mi olması lazım bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250201_233635_Temu.jpg
    Screenshot_20250201_233635_Temu.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 43
Temu'dan almanız pek güvenli değil onun dışında doğru almışsınız sorun olmaz ama ekran kartınızı söylerseniz daha iyi olur.

Temu'dan almanız pek güvenli değil onun dışında doğru almışsınız sorun olmaz ama ekran kartınızı söylerseniz daha iyi olur.

RX 6750 XT ve yorumlara bakarak aldım bizimkiler (Türk) almış bayağı çok beğenmişler onlara güvenerek aldım vallahi.

RX 6750 XT ve yorumlara bakarak aldım bizimkiler (Türk) almış bayağı çok beğenmişler onlara güvenerek aldım vallahi.

8+8 pin. Büyük ihtimal olur. Ben genellikle ARGB güç kablolarını Lian Li'den görürüm ve gerçekten başarılılar. Umarım temudan aldığınız üründen sorun çıkmaz.

8+8 pin. Büyük ihtimal olur. Ben genellikle ARGB güç kablolarını Lian Li'den görürüm ve gerçekten başarılılar. Umarım Temu'dan aldığınız üründen sorun çıkmaz.

Yani doğru mu? Lian Li çok güzel ama çok pahalı bakalım bir gelsinler deneyeyim kötü ya da iyi olarak burada paylaşırım diğer arkadaşlara bilgilenmiş olur.

Yani doğru mu? Lian Li çok güzel ama çok pahalı bakalım bir gelsinler deneyeyim kötü ya da iyi olarak burada paylaşırım diğer arkadaşlara bilgilenmiş olur.

+Belirtmek isterim yanlış anlamazsanız bunlar pinli değil güç kaynağı pinlerin üzerine takıp sadece ARGB pinleri çoğaltıcıya takıyoruz. Yani öyle aldım kendi pinli olsa zaten asla yan sanayi ürün kullanmam.

Son düzenleme:
+Belirtmek isterim yanlış anlamazsanız bunlar pinli değil güç kaynağı pinlerin üzerine takıp sadece ARGB pinleri çoğaltıcıya takıyoruz. Yani öyle aldım kendi pinli olsa zaten asla yan sanayi ürün kullanmam.

Evet. Zaten öyle olsa güvenliği geçin hayatta olacak iş değil güvenilirlik 0 çünkü :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı