Temu'dan şimdi ARGB güç kablosu aldım 8 pin ekran kartı için 24 pin de anakart için sipariş verdim ama kafama takıldı doğru aldım diye size sormak istedim. Umarım doğru almışımdır yoksa ikisi de 24 pin mi olması lazım bilmiyorum.
8+8 pin. Büyük ihtimal olur. Ben genellikle ARGB güç kablolarını Lian Li'den görürüm ve gerçekten başarılılar. Umarım temudan aldığınız üründen sorun çıkmaz.
8+8 pin. Büyük ihtimal olur. Ben genellikle ARGB güç kablolarını Lian Li'den görürüm ve gerçekten başarılılar. Umarım Temu'dan aldığınız üründen sorun çıkmaz.
Yani doğru mu? Lian Li çok güzel ama çok pahalı bakalım bir gelsinler deneyeyim kötü ya da iyi olarak burada paylaşırım diğer arkadaşlara bilgilenmiş olur.
Yani doğru mu? Lian Li çok güzel ama çok pahalı bakalım bir gelsinler deneyeyim kötü ya da iyi olarak burada paylaşırım diğer arkadaşlara bilgilenmiş olur.
+Belirtmek isterim yanlış anlamazsanız bunlar pinli değil güç kaynağı pinlerin üzerine takıp sadece ARGB pinleri çoğaltıcıya takıyoruz. Yani öyle aldım kendi pinli olsa zaten asla yan sanayi ürün kullanmam.
+Belirtmek isterim yanlış anlamazsanız bunlar pinli değil güç kaynağı pinlerin üzerine takıp sadece ARGB pinleri çoğaltıcıya takıyoruz. Yani öyle aldım kendi pinli olsa zaten asla yan sanayi ürün kullanmam.