Alınan DualShock 4 orijinal mi?

254182

Hectopat
Krallar selam iki sorum var birincisi kolu aldım fakat orijinal mi %100 emin değilim ama orijinal yüksek ihtimalle. İkincisi ise çakma DualShock 4 alacaktım ama almadım. 2.el yıpranmışta olsa aksanları çalışan bir DS4 almak istedim ve aldım. Satan arkadaş aldığı PS4'ün yanında geldiğini söylüyor ürün orijinal gereken testleri yaptım sorunsuz çlaışıyor programsız FIFA 22 de PC de direk kendini DualShock diye tanıtıyor sorun yok fakat şöyle bir sorun var 2. görselde belirttiğim gibi bir içe gömülme var dışarıdan bakıldığı zaman hiç o kadar sırıtmıyor hatta hiç sırıtmıyor kullanıma da hiç engel değil acaba bunu iptal edip geri mi göndereyim ve sıfır alıp sahte a kalite DS4 mü alayım yoksa bu kalsın mı? Ürün şu an dışarıdan bakıldığında sorunsuz gibi duruyor ve kamera ile odakladığım için öyle. Alttaki bandrol etiketi silinmiş baayağı yoğun kullanmış arkadaş baayağı bir temizlemem gerekti maalesef. Sizce bir kılıf alıp kılıf ile güzelce kullanayım mı yoksa cidden iptal edip a kalite sahte olanı mı alayım?
(Versiyon 1 mi 2 mi bilimyorum ama PC'ye DS4 programı kurdum test etmek için orada V2 diye gösteriyor ama nereden anlarım bilmiyorum etiket de baayağı silinmiş silinmeyen tek kısım Sony VS. yazan yerler)

Dosya Ekleri

• 20220303_131619.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 106
  • 20220303_131641.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20220303_131658.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 115
Bunu PC ile anlayabilirsin. ScpToolkit programını yükle orada kolu taktiğin zaman fake DualShock detect diye bildirim geliyor orijinal olmadığı zaman, genius veya original DualShock detect gibi bir şey yazarsa orijinal kol.

Bunu PC ile anlayabilirsin. ScpToolkit programını yükle orada kolu taktiğin zaman fake DualShock detect diye bildirim geliyor orijinal olmadığı zaman, genius veya original DualShock detect gibi bir şey yazarsa orijinal kol.

Değerli yorumun için. Çok teşekkürler hemen deniyorum. Ayrıca V2 sanırım bu kol. Çünkü V2 olan siyah modellerin tuşları R2 l2 R1 r2 + analog yön tuşları gri olduğunu duydum ve kolun dipçiklerinin de gri olduğunu duydum bende ki de öyle V2 mi acaba?

Hocam herhangi bir şey çıkmadı sanki ama?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Kurma işlemini tamamladın mı orada bitmemiş gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 22.png
    72,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 3.png
    37 KB · Görüntüleme: 71
Kenarda tarih ve saatin olduğu yere bildirimi geldiği yere fake DualShock detected veya genius ya da original DualShock detected diye bildirimi gelecek kolu kablo ile PC'ye taktığın zaman.

Kenarda tarih ve saatin olduğu yere bildirimi geldiği yere fake DualShock detected veya genius ya da original DualShock detected diye bildirimi gelecek kolu kablo ile PC'ye taktığın zaman.

İkisi de gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…