MeaaaN Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuaför 9 Ekim 2025 #1 EA FC 26'yı aldım ve yüklemeye bastım sonrasında böyle bir şeyle karşılaştım. Araştırdım biraz ama bir çözüm bulamadım. Nasıl düzeltirim bunu? Dosya Ekleri image.jpg 286,3 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2025
EA FC 26'yı aldım ve yüklemeye bastım sonrasında böyle bir şeyle karşılaştım. Araştırdım biraz ama bir çözüm bulamadım. Nasıl düzeltirim bunu?
Erling Haaland Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #2 MeaaaN dedi: EA FC 26'yı aldım ve yüklemeye bastım sonrasında böyle bir şeyle karşılaştım. Araştırdım biraz ama bir çözüm bulamadım. Nasıl düzeltirim bunu? Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabınız başka EA ya kayıtlı olabilir eğer olmasa iade edin mutlaka.
MeaaaN dedi: EA FC 26'yı aldım ve yüklemeye bastım sonrasında böyle bir şeyle karşılaştım. Araştırdım biraz ama bir çözüm bulamadım. Nasıl düzeltirim bunu? Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabınız başka EA ya kayıtlı olabilir eğer olmasa iade edin mutlaka.
MeaaaN Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuaför 9 Ekim 2025 #3 Erling Haaland dedi: Epic Games hesabınız başka EA ya kayıtlı olabilir eğer olmasa iade edin mutlaka. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Epic Games'ten aldığım bütün oyunlar EA Play'de gözüküyor sadece EA FC 26 olmadı.
Erling Haaland dedi: Epic Games hesabınız başka EA ya kayıtlı olabilir eğer olmasa iade edin mutlaka. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Epic Games'ten aldığım bütün oyunlar EA Play'de gözüküyor sadece EA FC 26 olmadı.
Erling Haaland Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #4 MeaaaN dedi: Yok hocam Epic Games'ten aldığım bütün oyunlar EA Play'de gözüküyor sadece EA FC 26 olmadı. Genişletmek için tıkla... Direkt iadde ver.
MeaaaN dedi: Yok hocam Epic Games'ten aldığım bütün oyunlar EA Play'de gözüküyor sadece EA FC 26 olmadı. Genişletmek için tıkla... Direkt iadde ver.
MeaaaN Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuaför 9 Ekim 2025 #5 Erling Haaland dedi: Direkt iadde ver. Genişletmek için tıkla... Niye ki hocam.
Erling Haaland Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #6 MeaaaN dedi: Niye ki hocam. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama oynayamadin bir oyunu napicaksin? İade ver Steam'den almaya bak ayın 16 indirime girebilir.
MeaaaN dedi: Niye ki hocam. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama oynayamadin bir oyunu napicaksin? İade ver Steam'den almaya bak ayın 16 indirime girebilir.
MeaaaN Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuaför 9 Ekim 2025 #7 Erling Haaland dedi: Sen bilirsin ama oynayamadin bir oyunu napicaksin? İade ver Steam'den almaya bak ayın 16 indirime girebilir. Genişletmek için tıkla... İade de yapamıyorum ki.
Erling Haaland dedi: Sen bilirsin ama oynayamadin bir oyunu napicaksin? İade ver Steam'den almaya bak ayın 16 indirime girebilir. Genişletmek için tıkla... İade de yapamıyorum ki.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.712 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #8 Hesaptan çıkıp girmeyi veya önbellek temizlemeyi denediniz mi? EA App çok sorunlu bazı sorunlar öyle çözülüyordu bende.
Hesaptan çıkıp girmeyi veya önbellek temizlemeyi denediniz mi? EA App çok sorunlu bazı sorunlar öyle çözülüyordu bende.
MeaaaN Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuaför 10 Ekim 2025 #9 Mordo RS dedi: Hesaptan çıkıp girmeyi veya önbellek temizlemeyi denediniz mi? EA App çok sorunlu bazı sorunlar öyle çözülüyordu bende. Genişletmek için tıkla... Hocam sildim olmadı hesap şifresi değiştim olmadı Epic Games'i unlink ettim olmadı ama sabah düzeldi Epic Games sunucularında sorun vardı galiba indiriyorum şu an.
Mordo RS dedi: Hesaptan çıkıp girmeyi veya önbellek temizlemeyi denediniz mi? EA App çok sorunlu bazı sorunlar öyle çözülüyordu bende. Genişletmek için tıkla... Hocam sildim olmadı hesap şifresi değiştim olmadı Epic Games'i unlink ettim olmadı ama sabah düzeldi Epic Games sunucularında sorun vardı galiba indiriyorum şu an.