Alınan FPS monitör Hz değerinden düşük olursa ne olur?

Burakdogan23

Femtopat
Daha fazla  
240 Hz AOC 25G3ZM alacağım fakat istediğim oyunda aldığım FPS 200 civarı. 60Hz'den 240a geçeceğim çok heyecanlıyım ama bir sorun çıkmasın hevesim kursağımda kalmasın istiyorum. Aldığım FPS, Hz'den düşük olursa bir sorun olur mu? Yırtılma kasma gibi. Kesin bilgisi olan arkadaşlar yazsın.

240 Hz AOC 25G3ZM alacağım fakat istediğim oyunda aldığım FPS 200 civarı. 60Hz'den 240a geçeceğim çok heyecanlıyım ama bir sorun çıkmasın hevesim kursağımda kalmasın istiyorum. Aldığım FPS, Hz'den düşük olursa bir sorun olur mu? Yırtılma kasma gibi. Kesin bilgisi olan arkadaşlar yazsın.

Yırtılma, kasma olmaz lakin desteklediği kaliteyi alamazsın.

Hayır, yırtılma önleyici teknolojisi vardır muhtemelen monitörün. Sadece 240 ha değil 200 Hz görürsünüz. Hayırlı olsun.

Aga bu arada va panelmiş bu monitör bence 240 hz va panel alacağına AOC 165 hz ips panel al hem daha ucuz hem ips daha iyi, kaliteli. 240 hz ile 165 hz arasındaki farkı anlamazsınız o kadar.

Aga bu arada VA panelmiş bu monitör bence 240 Hz VA panel alacağına AOC 165 Hz IPS panel al hem daha ucuz hem IPS daha iyi, kaliteli. 240 Hz ile 165 Hz arasındaki farkı anlamazsınız o kadar.

Hocam IPS panel çok ihtiyacım yok daha çok oyun alanına yöneliceğim için VA daha ucuz ve işe yarar diye düşünüyorum.

Hocam IPS panel çok ihtiyacım yok daha çok oyun alanına yöneliceğim için VA daha ucuz ve işe yarar diye düşünüyorum.
VA panellerde ghosting olayı çok var. İleride başın çok ağrır. 60 HZ’ten 165 HZe geçmek çok farkettirir, ama 165 ile 240 çok fark etmiyor, kendim denedim. Tamam daha akıcı ama biri ips biri va. Profesyonel oyuncu değilsen ips al geç derim. Profesyonel isen, 7/24 oyun oynuyorsan zaten TN panel al. Ama öyle değildir muhtemelen, o yüzden hem günlük işler için hende oyun için IPS bin basar.

VA panellerde ghosting olayı çok var. İleride başın çok ağrır. 60 Hz'ten 165 hze geçmek çok fark ettirir, ama 165 ile 240 çok fark etmiyor, kendim denedim. Tamam daha akıcı ama biri IPS biri VA. Profesyonel oyuncu değilsen IPS al geç derim. Profesyonel isen, 7/24 oyun oynuyorsan zaten TN panel al. Ama öyle değildir muhtemelen, o yüzden hem günlük işler için hende oyun için IPS bin basar.

Kral ghosting konusunu aydınlatır mısın bu konularda biraz cahilimde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00