ero323 Kilopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 24 Bugün 19:27 #1 Bugün hazır sistemim elime ulaştı, her şey montajlıydı, sadece ekran kartını takacaktım ama taktığım halde veya takamadım emin değilim. Ekran kartı çalışmıyor, fanlar dönmüyor. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Dosya Ekleri IMG_20251218_191814.jpg 317,7 KB · Görüntüleme: 34 IMG_20251218_191807.jpg 337,8 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 19:32
Bugün hazır sistemim elime ulaştı, her şey montajlıydı, sadece ekran kartını takacaktım ama taktığım halde veya takamadım emin değilim. Ekran kartı çalışmıyor, fanlar dönmüyor. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor.
Çözüm Marix Bugün 20:10 @ero323, PSU'yu kapatın, biraz bekleyip tekrar açın, yine aygıt yöneticisinde görünmezse kart da güç soketi gibi slota oturmamıştır.
@ero323, PSU'yu kapatın, biraz bekleyip tekrar açın, yine aygıt yöneticisinde görünmezse kart da güç soketi gibi slota oturmamıştır.
Smkplayer Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 287 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:45 #11 ero323 dedi: Evet tam oturtmamışım ama yine oturtup çalıştırdım yine ekran kartı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... HDMI veya D-port kablosu anakarta değil ekran kartına bağlı değil mi? Artı 0 Eksi
ero323 dedi: Evet tam oturtmamışım ama yine oturtup çalıştırdım yine ekran kartı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... HDMI veya D-port kablosu anakarta değil ekran kartına bağlı değil mi?
KS KS ero323 Kilopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 24 Bugün 19:48 #12 Marix dedi: @ero323, aygıt yöneticisinden bakın. İşlemci modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam. Amd dahili ekran kartı gözüküyor sadece. İşlemci ryzen 9 7900x Artı 0 Eksi
Marix dedi: @ero323, aygıt yöneticisinden bakın. İşlemci modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam. Amd dahili ekran kartı gözüküyor sadece. İşlemci ryzen 9 7900x
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.191 Çözümler 1.040 Bugün 19:49 #13 PSU'yu kapatın biraz bekleyip açın sistemi, tekrar bakın. @ero323 Son düzenleme: Bugün 20:00 Artı 0 Eksi
Smkplayer Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 287 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:49 #14 ero323 dedi: Baktım hocam. AMD dahili ekran kartı gözüküyor sadece. İşlemci Ryzen 9 7900X. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarttan hiç kırmızı ışık geliyor mu sistemi açtığınızda? Artı 0 Eksi
ero323 dedi: Baktım hocam. AMD dahili ekran kartı gözüküyor sadece. İşlemci Ryzen 9 7900X. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarttan hiç kırmızı ışık geliyor mu sistemi açtığınızda?
KS KS ero323 Kilopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 24 Bugün 19:50 #15 Smkplayer dedi: HDMI veya D-port kablosu anakarta değil ekran kartına bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı Smkplayer dedi: Hocam anakarttan hiç kırmızı ışık geliyor mu sistemi açtığınızda? Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık evet ilk açtığımda geldi Artı 0 Eksi
Smkplayer dedi: HDMI veya D-port kablosu anakarta değil ekran kartına bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı Smkplayer dedi: Hocam anakarttan hiç kırmızı ışık geliyor mu sistemi açtığınızda? Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık evet ilk açtığımda geldi
Smkplayer Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 287 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:52 #16 ero323 dedi: Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı. Kırmızı ışık evet ilk açtığımda geldi. Genişletmek için tıkla... Anakarta yakından bakın hangi parçanın sorunlu olduğunu gösterir ışığın altında küçük yazması lazım. Artı 0 Eksi
ero323 dedi: Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı. Kırmızı ışık evet ilk açtığımda geldi. Genişletmek için tıkla... Anakarta yakından bakın hangi parçanın sorunlu olduğunu gösterir ışığın altında küçük yazması lazım.
KS KS ero323 Kilopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 24 Bugün 19:53 #17 ero323 dedi: Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı Kırmızı ışık evet ilk açtığımda geldi Genişletmek için tıkla... Bu kablolarla bişey yapacak mıyım acaba Smkplayer dedi: Anakarta yakından bakın hangi parçanın sorunlu olduğunu gösterir ışığın altında küçük yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Açarken 2 kırmızı ışık yandı söndü ama ne olduğunu anlamadım Bilgisayarcı mı? Çağırıyım yoksa iade edip yenisini mi alayım? Benden kaynaklı mı yoksa sistem mi bozuk, ben yapamadım anlamıyorum da fazla Dosya Ekleri 17660767592923818054267693337261.jpg 172,8 KB · Görüntüleme: 13 Artı 0 Eksi
ero323 dedi: Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı Kırmızı ışık evet ilk açtığımda geldi Genişletmek için tıkla... Bu kablolarla bişey yapacak mıyım acaba Smkplayer dedi: Anakarta yakından bakın hangi parçanın sorunlu olduğunu gösterir ışığın altında küçük yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Açarken 2 kırmızı ışık yandı söndü ama ne olduğunu anlamadım Bilgisayarcı mı? Çağırıyım yoksa iade edip yenisini mi alayım? Benden kaynaklı mı yoksa sistem mi bozuk, ben yapamadım anlamıyorum da fazla
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 655 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:01 #18 ero323 dedi: Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı Genişletmek için tıkla... Güç değil HDMI veya DP kablosu. Kısaca monitörden gelen görüntü kablosu anakarta mı takılı? Artı 0 Eksi
ero323 dedi: Güç kablosu diyorsan evet hocam ekran karta takılı Genişletmek için tıkla... Güç değil HDMI veya DP kablosu. Kısaca monitörden gelen görüntü kablosu anakarta mı takılı?
KS KS ero323 Kilopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 24 Bugün 20:01 #19 Gizli aygıtları göster diyince ekran kartı görüyorum ama sorun ne anlamıyorum Acteron dedi: Güç değil HDMI veya DP kablosu. Kısaca monitörden gelen görüntü kablosu anakarta mı takılı? Genişletmek için tıkla... Evet ana karta takılı Dosya Ekleri 17660772615983432634703471451653.jpg 202 KB · Görüntüleme: 11 Artı 0 Eksi
Gizli aygıtları göster diyince ekran kartı görüyorum ama sorun ne anlamıyorum Acteron dedi: Güç değil HDMI veya DP kablosu. Kısaca monitörden gelen görüntü kablosu anakarta mı takılı? Genişletmek için tıkla... Evet ana karta takılı
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 655 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:03 #20 ero323 dedi: Evet ana karta takılı Genişletmek için tıkla... Hocam onu ordan çıkarıp ekran kartına takmanız lazım. Artı 0 Eksi
ero323 dedi: Evet ana karta takılı Genişletmek için tıkla... Hocam onu ordan çıkarıp ekran kartına takmanız lazım.