Alınan HDD laptopa nerede taktırılabilir?

Berkay356228

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba aldığım ve aşağıda fotoğrafı olan Monster Notebook'un 500 GB'lik alani bana yetersiz gelmeye başladı ve bir hard disk taktirmayi düşünüyorum 500GB'ya da 1TB olabilir. Bilgisayarlardan hiçbir şey anlamadığım için soruyorum ücretleri nasıl olur nereden alabilirim ve bir de aldığım diski nerede takirabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230503_224640.jpg
    IMG_20230503_224640.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim takması çok basit oluyor. Laptop markanın yanına HDD değiştirme diyerek YouTube'a yaz ve illaki videosu vardır. Aynı şekilde sende değiştirebilirsin. Aynısı olmasa bile üç aşağı beş yukarı aynı şeyler.

Hocam o laptoda SATA girişi yoktur, HDD veya Sata SSD Takamayabilirsin,internetten araştır veya servise sor fazladan M.2 slotu var ise M.2 SSD alabilirsin

Monster laptopları sökmesi genellikle kolay oluyor alttaki vidaları sök varsa 2 tane uzun vida vardır onlara dikkat edersin kapağın arasına ince uçlu tornavida sok açtıktan sonra takma yerinde bir demir olması lazım harddiski taktıktan sonra demiri üstüne montele kapağı tak vidala bu kadar.
Merhaba aldığım ve aşağıda fotoğrafı olan Monster Notebook'un 500 GB'lik alani bana yetersiz gelmeye başladı ve bir hard disk taktirmayi düşünüyorum 500GB'ya da 1TB olabilir. Bilgisayarlardan hiçbir şey anlamadığım için soruyorum ücretleri nasıl olur nereden alabilirim ve bir de aldığım diski nerede takirabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Tamamdir hepinize teşekkürler.

Merhaba aradan uzun bir zaman geçti ve şimdi tekrar müsait olabildim
İlk öncelikle servisi arayıp sorduğumda M.2 girişinin olduğunu soylediler 500 GB ya da 1TB'lik bir SSD önerebilir misiniz acaba @iPunch

İlk öncelikle servisi arayıp sorduğumda M.2 girişinin olduğunu soylediler 500 GB ya da 1TB'lik bir SSD önerebilir misiniz acaba @iPunch

Kusura bakmayın internetim biraz kötüydü bende mesaj gitmedi sanmıştım yanlışlıkla 3 kere atmisim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı