Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #1 Bugün aldım hilti elime ulaştı fakat yağ kaçırıyor, iade etmeliyim. Kağıtlar filan da yağ olmuş.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #2 Yağ taze durumda mı? Yeni akmış olabilir mi? Darbeye bağlı bu tarz şeyler yaşanabiliyor. Bence imkanınız var ise geri göndermenizi şiddetle tavsiye ederim.
Yağ taze durumda mı? Yeni akmış olabilir mi? Darbeye bağlı bu tarz şeyler yaşanabiliyor. Bence imkanınız var ise geri göndermenizi şiddetle tavsiye ederim.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #3 Ürünü daha sıfır aldım kullanmadım bile.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.004 Makaleler 15 Çözümler 473 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Mart 2024 #4 Kağıtlara kadar gelmiş. İade edin.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #5 Teru dedi: Kağıtlara kadar gelmiş. İade edin. Genişletmek için tıkla... Ürünün yanında ispiral de vardı onu da iade etmem gerekiyor mu? Yani aldım gibi komplie mi iade etmem gerek?
Teru dedi: Kağıtlara kadar gelmiş. İade edin. Genişletmek için tıkla... Ürünün yanında ispiral de vardı onu da iade etmem gerekiyor mu? Yani aldım gibi komplie mi iade etmem gerek?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.004 Makaleler 15 Çözümler 473 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Mart 2024 #6 Format at knk dedi: Ürünün yanında ispiral de vardı onu da iade etmem gerekiyor mu? Yani aldım gibi komplie mi iade etmem gerek? Genişletmek için tıkla... Elbette.
Format at knk dedi: Ürünün yanında ispiral de vardı onu da iade etmem gerekiyor mu? Yani aldım gibi komplie mi iade etmem gerek? Genişletmek için tıkla... Elbette.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #7 Değişim talebi oluşturdum hayırlısı bakalım. Durum belli oldu iade olarak aldılar tekrardan aynı ürünü aldım vu sefer 8K oldu 6.400e almıştım sağlık olsun. Son düzenleme: 29 Mart 2024
Değişim talebi oluşturdum hayırlısı bakalım. Durum belli oldu iade olarak aldılar tekrardan aynı ürünü aldım vu sefer 8K oldu 6.400e almıştım sağlık olsun.