Arkadaşlar 2 hafta önce hard disk aldım ve bozuk çıktı, herhangi bir şekilde disk yönetim ekranında ve BIOS'ta gözükmüyordu. Ek olarak çalışırken ses çıkarıyordu. İade ettim. Bu hafta tekrar bir HDD aldım ve yine bozuk çıktı. Ürün bana geldiği zaman üzerinde çizikler vardı ve üzerine bir bant yapıştırılmıştı. Bilgisayara taktım ve çalışırken ilk başta ses çıkardı ardından disk yönetimine girdim ve böyle bir ekranla karşılaştım. Bende mi sorun var HDD mi?
Yenilenmiş ürün denk gelmiştir belki. HDD'lerde çok oluyor. Hepsiburada'da yüksek puanlı satıcılar dışında HDD almıyorum ben. Gerçi HDD'mi kaldı artık ya.
Trendyoldan kötü ürün gelmesi şaşırttı. Ürün yorumlarını vb okumuşmuydunuz? Böyle ürün satan çok yer yok diye biliyorum. Elinizde kalan ürünleri iade etmeye çalışın. Edemezssiniz hakkınızı adliyede arayın.
Yenilenmiş ürün denk gelmiştir belki. HDD'lerde çok oluyor. Hepsiburada'da yüksek puanlı satıcılar dışında HDD almıyorum ben. Gerçi HDD'mi kaldı artık ya.
Ya sıkıntı olan kısım şu ki benim kullandığım SSD de sadece 7 GB yer kaldı. Al, iade et, kargoyu bekle çok uğrastırıyor. Herhalde bunu da beklersem 1 GB yer kalır