Alınan kaskın bedeni uymadı

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Hjc C70n aldım, bugün geldi ve l beden aldım. Almadan önce kafamı ölçtüğümde 58 59 arası çıkıyordu, ben de l aldım. Şimdi giydim ve bir test sürüşüne çıktım, yanaklarımı sıktı kask ve iz bıraktı ama tam uymuş gibi hissettirdi. Takarken ve çıkarırken çok az zorlanıyorum. Buff giyiyorum takarken ama tam olmuş gibi hissettirdi. Çıkardığıkda yanağımda izler vardı ve kafam biraz ağrıdı. Sizce XL'a geçeyim mi iade edip?

Hjc C70n aldım, bugün geldi ve l beden aldım. Almadan önce kafamı ölçtüğümde 58 59 arası çıkıyordu, ben de l aldım. Şimdi giydim ve bir test sürüşüne çıktım, yanaklarımı sıktı kask ve iz bıraktı ama tam uymuş gibi hissettirdi. Takarken ve çıkarırken çok az zorlanıyorum. Buff giyiyorum takarken ama tam olmuş gibi hissettirdi. Çıkardığıkda yanağımda izler vardı ve kafam biraz ağrıdı. Sizce XL'a geçeyim mi iade edip?

Hocam sıkması vs normal ilk başlarda doğru olan sıkması lazım kaskın tam oturması lazım yoksa bir anlamı kalmaz yani 😅 bende bile öyle takıyorum kaskı 1-2 saat sonra çıkardığımda kafamın yanları falan iz bırakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı kasklar kullandıkça içindeki pedler yumuşuyor ayrıca eğer kaskın etiketlerini söktüysen hijyen durumundan iade almayabilirler.

Her kaskın ölçüsü bir olmayabiliyor. Örneğin ben Scorpion kaskta M, LS2 kaskta S takıyorum. Nasıl bir sıkma olduğuna göre değişir. Eğer şakaklarınızdan baskı yapıyor ise kask küçük gelmiştir. Eğer sıkma yanaklarınızda ise problem yok zamanla alışırsınız hem de pedlerde yumuşar o rahatsız verici his geçer. Kaskı taktığınızda kafanızı sağa sola salladığınızda oynamaması gerekiyor.

Her kaskın ölçüsü bir olmayabiliyor. Örneğin ben Scorpion kaskta M, LS2 kaskta s takıyorum. Nasıl bir sıkma olduğuna göre değişir. Eğer şakaklarınızdan baskı yapıyor ise kask küçük gelmiştir. Eğer sıkma yanaklarınızda ise problem yok zamanla alışırsınız hem de pedlerde yumuşar o rahatsız verici his geçer. Kaskı taktığınızda kafanızı sağa sola salladığınızda oynamaması gerekiyor.

Oynamıyor ve bugün 3. kez takışım alıştım kaska fakat çıkarırken biraz kulağık acıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı