Çözüldü Alınan Kingston KC3000 sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ölü piksel

Centipat
Arkadaşlar Kingston yazılımında KC3000 M.2 SSD SATA SSD gibi görünüyor. Sahte olabilir mi?

Resim atıyorum.

İlk başta görünen SATA SSD altında bulunan M.2 SSD gibi görünmesi gerekmiyor mu?

Dosya Ekleri

• 20240701_151837.jpg
    177,7 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Çözüm

Normal değerler, belirttiğim gibi yazılımsal sorun olmuş. Hiçbir problem yok, buradan sen de kontrolünü sağlayabilirsin.

Hız testi sonuçları nasıl? Orada öyle görünmesi bir şey ifade etmez, sadece bir logo.

Normal değerler, belirttiğim gibi yazılımsal sorun olmuş. Hiçbir problem yok, buradan sen de kontrolünü sağlayabilirsin.

Çözüm
Yazılımsal problem olabiliyor, hız testi yapın bakalım.

Amazon dan alındı. Ama true image çıkmadı kutusun da boş ?

Teşekkür ederim. Orijinal öyleyse.

Dosya Ekleri

• 20240701_163439.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 89
Amazon'dan alındı. Ama True Image çıkmadı kutusun da boş?

Teşekkür ederim. Orijinal öyleyse.

Amazon sahte ürün satmaz ki sattı diyelim yaptığın testte farklı bir sonuç çıkar. Sonuçların temiz, gönlün ferah olsun.

Amazon sahte ürün satmaz ki sattı diyelim yaptığın testte farklı bir sonuç çıkar. Sonuçların temiz, gönlün ferah olsun.

Çok teşekkür ederim. Kutudan True Image çıkmayınca şüphelendim. Siz öyle diyorsanız sorun yok.

Farklı SATA SSD de olan dosyayı yeni aldığım KC3000 kopyaliyorum ama hız yavaş buna ne diyeceksin?

Dosya Ekleri

• 20240701_183812.jpg
    199,3 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Kutudan True Image çıkmayınca şüphelendim. Siz öyle diyorsanız sorun yok.

Farklı SATA SSD de olan dosyayı yeni aldığım KC3000 kopyaliyorum ama hız yavaş buna ne diyeceksin?

SATA SSD zaten maksimum 480-490 değerlerini verebilir değil mi? Normal, sorun yok dostum.

SATA SSD zaten maksimum 480-490 değerlerini verebilir değil mi? Normal, sorun yok dostum.

Yani oradan dosya atsam da SATA dosya atma hızına mı baglı KC3000 veri alma hızını kullanamadıktan sonra ne anlıyorum? SATA SSD herhangi bir dosyayı KC3000 atıyorum ama hız onun göndermesine mi baglı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…