Alınan LoL hesabı çalındı

kerem.bml

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, geçtiğimiz günlerde adını vermek istemiyorum bir site üzerinden LoL hesabı aldım. Üstünü çizerek belirteyim random hesap falan değildi. Tam olarak mail değişen bir hesaptı. Aldım mailini numarasını ve her şeyini değiştirdim. Satıcıya ödemesini yaptım fakat iki gün sonra hesap üzerinden kurtarma ticketı açılmış galiba ve hesap geri elimden alındı. Satıcıyla hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum. Bu konuda edebileceğiniz bir yardım var mıdır? Daha önce bu tarz bir şeyden mağdur olup kendini kurtaran varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok belki videoya aldıysanız kanıtlı şekilde site desteğine atarsınız ama sonuç çıkacağını sanmıyorum hesap satışı yasak normalde.

LoL desteğe bilet atıp bilgileri ile terkar değiştiriliyor. Aldığın sitede varsa eğer canlı desteğe başvur belki yardım edilir.

Riot hesap değişimi veya satışı yasak. İlk mail kimin ise o her türlü hesabını geri alır. Site ne yapabilir orasını bilemem.

Bu yüzden hesap satışı yasak. Durumu riota anlatıp sanırım hesabı ban yedirttirebiliyorsun emin degilim ama. Üstüne soguk su iç derim.

LoL desteğe bilet atıp bilgileri ile terkar değiştiriliyor. Aldığın sitede varsa eğer canlı desteğe başvur belki yardım edilir.

Hocam Riot desteğe ticket attım ticketı goruntuleyebilmek için hesabımla giriş yapmamı istiyor. Hesap bilgileri elimde değil haliyle giremiyorum hesaba. Başka bir hesapla girmeyi denedim diğer türlüde hata veriyor ticket sayfasına giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…