Alınan notlarla sınıf geçilebilir mi?

Lose and win

Decipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba, 8 tane zayıfım var notlar şu şekil.
Biyoloji 34.
Kimya 50.
Matematik 60.
Fizik 60.
Tarih 26.
Edebiyat 42.
Tarih 26.
Yabanci dil 33.
Bir de Almanca var kaldığım.
Sızce çalışırsam sınıfı geçer miyim daha 1.donemdeyiz?

Hocam şimdiden başlayıp günde 1-2 saat çalışsam düzenli olarak +60 not alır mıyım bir de 20 aldığım dersten geçebilir miyim?

@Mustafa.Kaan hocam dislike atmanızı anlamadım.

Hocam şimdiden başlayıp günde 1-2 saat çalışsam düzenli olarak +60 not alır mıyım bir de 20 aldığım dersten geçebilir miyim?

@Mustafa.Kaan hocam dislike atmanızı anlamadım.

Zorlasan düzeltilirde sanırım okulla işin yok sadece dersi derste dinleyerek bile 50 üstü alınabilir. Üniversite okumayı düşünüyorsan notlarını böyle tutma OBP çok önemli. Lisede ilk senense kabul edilebilir ama 2. dönem düzelt her hafta konu tekrarı yapman gerek. 9. sınıfta ilk gördüğün konuda sınavda çıkıyor 12'de gördüğün son konuda o yüzden bilgileri taze tutman gerek.

Üniversite hayalim yok sadece liseyi bitirip polisliğe girmek normalde çok daha yüksek alırım fakat cenazamiz oldu hocam benim için rica etsem günde şu kadar saat şu derslerde konu çalır derseniz sevinirim annem babam baskı yapıyor sınıfta kalacaksın diye bende haliyle stres oluyorum.

Başınız sağolsun hocam. Polislik için sanırım sadece TYT yeterliydi tam emin olmamakla birlikte sen daha iyi bilirsin o yüzden 9 ve 10. sınıf konularını iyice kaparsan halledersin. Fiziki yeterlilik, mülakat vesaire o konulara pek hakim değilim ama günde okul dışında ortalama 3 saat yeterli olabilir eğer daha 9. sınıfsanız. Anne babanızlada izah edersiniz durumunuzu bence baskıyı azaltırlar üzerinizde stres olması iyi bir şey değil umarım dilediğinizce olur her şey.

Sağ olun hocam okulda rehber hocasına danışacağım bu konu hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…