Halil imre
Femtopat
Daha fazla
Sisteminizde undervolt yaptınız mı?İndirime girdi diye alıp oynarım dediğim oyunu indirdim ama açılırken görseldeki hatayı verip.
Açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sisteminizde undervolt yaptınız mı?
O ne demek oluyor? (gerçekten bilmiyorum)
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu rehberdeki adımları izleyip tekrar deneyin.
Forumdaki diğer kişiler için bu rehberi önermişler. Rehberi takip ederseniz kolaylıkla yapabilirsiniz.Rehberdeki şeylere baktım ama pek bir şey anlamadım sorun kesin buradan kaynaklıysa araştırır yaparım ama buradan kaynaklı olmama olasılığıda var mı?
Forumdaki diğer kişiler için bu rehberi önermişler. Rehberi takip ederseniz kolaylıkla yapabilirsiniz.
C++ ezberlemem daha kolay bu nası hata laİndirime girdi diye alıp oynarım dediğim oyunu indirdim ama açılırken görseldeki hatayı verip.
Açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.