Steam Alınan oyun daha sonra satılabilir mi?

880231

Picopat
Şu an RDR çok büyük indirimde alacağım ama oyun oynamayı fazla seven bir insan değilim. Sonrasında satabilir miyim oynamazsam ya da alan olur mu?

Şu an RDR çok büyük indirimde alacağım ama oyun oynamayı fazla seven bir insan değilim. Sonrasında satabilir miyim oynamazsam ya da alan olur mu?

Hesabındaki oyunu satamazsın anca hesabını satabilirsin ama satsan da alıcı bulamazsın. Eğer oyunu beğenmezsen 14 gün içinde iade edebiliyosun eğer 2 saatten az oynadıysan.

Oyun satılamaz hesabı satabilirsin.

Hesabı satabilir miyim peki?
Duruma göre satabilirsin. Mesela geçenlerde arkadaşımın arkadaşı bir RDR hesabı arıyormuş bu şekilde satabilirsin. Önüne gelen kolay kolay almaz, çünkü sattıktan sonra hesabı geri alabiliyorsun bazı yöntemlerle.

Hocalar çok bilmedigimden soruyorum siz olsanız rdr 2 olan hesabı daha ucuza alır mıydınız bundan 4 5 ay sonra. Atıyorum bundan 4 5 ay sonra 60 dolarsa ben 30a 40a falan satsam alınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…