Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 RAM 2x2 4 GB DDR2 Ekran kartı Nvidia GeForce 9500 GT Anakart Biostar G31-M7-TE İşlemci Inter Pentium (R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz Önceliklen merhaba. Arkadaşlar ben Steam'den 18 TL'ye Terraria aldım ve oyuna girdim youn güzel görünüyor ama tek sıkıntısı Türkçe değil ben o oyuna nasıl Türkçe yama yapabilirim biri anlatabilir mi?
Önceliklen merhaba. Arkadaşlar ben Steam'den 18 TL'ye Terraria aldım ve oyuna girdim youn güzel görünüyor ama tek sıkıntısı Türkçe değil ben o oyuna nasıl Türkçe yama yapabilirim biri anlatabilir mi?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.549 Çözümler 37 26 Haziran 2023 #2 Arkadaş videoda anlatıyor nasıl yapıldığını, izleyip deneyin isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Arkadaş videoda anlatıyor nasıl yapıldığını, izleyip deneyin isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.269 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 26 Haziran 2023 #3 Steam Workshop::Terraria Türkçe Yama steamcommunity.com '' Kurulum Yamaya abone olun ve oyunu başlatın. Ana Menü'de "Workshop" kısmına girin. Sağ üstteki "Use Resource Packs" seçeğine tıklayıp yama dosyasının üzerindeki > işaretine basıp yamayı etkin hale getirin. "Back" tuşu ile geri çıktığınızda yama etkinleşecektir.'' Artı 0 Eksi
Steam Workshop::Terraria Türkçe Yama steamcommunity.com '' Kurulum Yamaya abone olun ve oyunu başlatın. Ana Menü'de "Workshop" kısmına girin. Sağ üstteki "Use Resource Packs" seçeğine tıklayıp yama dosyasının üzerindeki > işaretine basıp yamayı etkin hale getirin. "Back" tuşu ile geri çıktığınızda yama etkinleşecektir.''
Wenza_42 Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 steelumut dedi: Steam Workshop::Terraria Türkçe Yama steamcommunity.com '' Kurulum Yamaya abone olun ve oyunu başlatın. Ana Menü'de "Workshop" kısmına girin. Sağ üstteki "Use Resource Packs" seçeğine tıklayıp yama dosyasının üzerindeki > işaretine basıp yamayı etkin hale getirin. "Back" tuşu ile geri çıktığınızda yama etkinleşecektir.'' Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı. (Düzenleme) Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Steam Workshop::Terraria Türkçe Yama steamcommunity.com '' Kurulum Yamaya abone olun ve oyunu başlatın. Ana Menü'de "Workshop" kısmına girin. Sağ üstteki "Use Resource Packs" seçeğine tıklayıp yama dosyasının üzerindeki > işaretine basıp yamayı etkin hale getirin. "Back" tuşu ile geri çıktığınızda yama etkinleşecektir.'' Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı. (Düzenleme)
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #5 steelumut dedi: Steam Workshop::Terraria Türkçe Yama steamcommunity.com " Kurulum Yamaya abone olun ve oyunu başlatın. Ana Menü'de "Workshop" kısmına girin. Sağ üstteki "Use Resource Packs" seçeğine tıklayıp yama dosyasının üzerindeki > işaretine basıp yamayı etkin hale getirin. "Back" tuşu ile geri çıktığınızda yama etkinleşecektir." Genişletmek için tıkla... Dediniz seçenekler yok Lacaderal dedi: Dediniz seçenekler yok Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Steam Workshop::Terraria Türkçe Yama steamcommunity.com " Kurulum Yamaya abone olun ve oyunu başlatın. Ana Menü'de "Workshop" kısmına girin. Sağ üstteki "Use Resource Packs" seçeğine tıklayıp yama dosyasının üzerindeki > işaretine basıp yamayı etkin hale getirin. "Back" tuşu ile geri çıktığınızda yama etkinleşecektir." Genişletmek için tıkla... Dediniz seçenekler yok Lacaderal dedi: Dediniz seçenekler yok Genişletmek için tıkla...
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.269 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 26 Haziran 2023 #6 Lacaderal dedi: Dediniz seçenekler yok Eki Görüntüle 1837280 Genişletmek için tıkla... Üssteki arkadaşın attığı videoyu deneyin. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: Dediniz seçenekler yok Eki Görüntüle 1837280 Genişletmek için tıkla... Üssteki arkadaşın attığı videoyu deneyin.