Steam Alınan paket hediye edilmiyor

Neraxy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba "survive together" adlı bir paketi satı aldım, sonrasında ise arkadaşa hediye edecektim ama ben satın aldıktan sonra ekteki gibi sepete ekleme tuşu koyu yeşil oldu ve tıklanamıyor, bu yüzden hediye edemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-29 234643.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-29 234643.png
    285,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Görseldeki soru işaretine tıklayınca detaylara ulaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2363177

Ek olarak;

Eki Görüntüle 2363178

Kısacası almak istediğiniz paket hediye olarak gönderilemiyor.
Senin dediğin bu içerikle tam olarak uyuşmuyor. Steam'in de burada kara bir noktası var. Oyunlar bende olmamasına rağmen yani koleksiyon tamamlama paketi sayılmamasına rağmen satın alırken hediye olarak satın alamıyorum. Açıklamayı genişletmeleri lazım.

Dosya Ekleri

• IMG_20241130_001533.jpg
    IMG_20241130_001533.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
Oyunlar bende olmamasına rağmen yani koleksiyon tamamlama paketi sayılmamasına rağmen satın alırken hediye olarak satın alamıyorum.

Oyunların sizde olup olmamasının bir önemi var mı ki? Dediğinizi yanlış anlamadıysam eğer, her halükarda bu tür paketleri hediye edemiyorsunuz.

Açıklamayı genişletmeleri lazım.

Daha anlaşılır olsun diye ikinci görseli ekledim zaten.

Son düzenleme:
her halükarda bu tür paketleri hediye edemiyorsunuz.
Hiçbir şekilde hediye etme yok hocam. Euro Truck Simulator'ü tek sepete eklediğimizde hediye gönderiyor balkan bundle paketini alırsak hediye etmiyor. Euro Truck Simulator 2 olan hesabımdan denedim olmuyor. Tek tek paketin içinden seçip sepete eklersen ancak o vakit hediye göndertiyor oda zaten paketin bir anlamı kalmıyor daha pahalı oluyor.

Oyunların sizde olup olmamasının bir önemi var mı ki? Dediğinizi yanlış anlamadıysam eğer, her halükarda bu tür paketleri hediye edemiyorsunuz.

Attığım görsele bakarsan bazı paketlerin hediye edilemeyeceğini ve bu tür paketlerde koleksiyonunu tamamla ifadesinin olduğu söyleniyor. Senin attığın ilk görselde paketteki ürünlerden bazılarına sahipseniz seti tamamlamanıza izin verilecek diyor. Yani seti tamamlama paketiyle normal paketi ayırıyor. İkinci görseldeyse en az bir oyuna sahip olmamanız durumunda satın alınabilir diyor. Yani hiçbir oyun da hesabında olmayabilir. Burada Steam'in terim karmaşası var, bu türkçe çeviriden de olabilir. Çeviriden dolayı değilse steam'in bu konuyu düzenleyip düzgün açıklamalar yapması gerek.

İkinci görseldeyse en az bir oyuna sahip olmamanız durumunda satın alınabilir diyor. Yani hiçbir oyun da hesabında olmayabilir.

"Müşteriler bu paketlerden birisini, paketin içerisindeki ürünlerden en az bir tanesinin hesaplarında olmaması durumunda satın alabilirler. Bu tür Steam paketleri sadece işlemi yapan hesap için satın alınabilir bu yüzden bir hediye olarak saklanamaz veya gönderilemez."

Ben şahsen çeviri hatası göremedim. Eğer paket içeriğinden birden veya fazla oyuna sahip değilseniz paketi kendi hesabınız için satın almaya izin veriyor. Set tamamlanmışsa zaten satın alamıyorsunuz.

Satın alma durumunda ise kendi hesabınıza ekleme dışında hediye olarak gönderme gibi bir seçeneğiniz bulunmuyor.

Tek tek paketin içinden seçip sepete eklersen ancak o vakit hediye gönderiyor

Bu durumda paket olarak satın alınmadığı için hediye olarak gönderilmesine izin veriyor. O zaman ise sizin de dediğiniz gibi cok da bir anlamı kalmıyor.

Son düzenleme:
"Müşteriler bu paketlerden birisini, paketin içerisindeki ürünlerden en az bir tanesinin hesaplarında olmaması durumunda satın alabilirler. Bu tür Steam paketleri sadece işlemi yapan hesap için satın alınabilir bu yüzden bir hediye olarak saklanamaz veya gönderilemez."
Ben şahsen çeviri hatası göremedim. Eğer paket içeriğinden birden veya fazla oyuna sahip değilseniz paketi kendi hesabınız için satın almaya izin veriyor. Set tamamlanmışsa zaten satın alamıyorsunuz.

Satın alma durumunda ise kendi hesabınıza ekleme dışında hediye olarak gönderme gibi bir seçeneğiniz bulunmuyor.
Hocam tekrar söylüyorum, bunu seti tamamla paketi için söylüyor. Arkadaşın konuda paylaştığı paket seti tamamla paketi değil. Çeviri hatası olabileceğini veya eksik açıklama yapıldığını düşünmeme sebep olan şey bu.

Arkadaşın konuda paylaştığı paket seti tamamla paketi değil.

İlk görselde "Paket" yazan yerdeki soru işaretine tıklayınca "seti tamamlamanıza" izin verecek diyor. Soru işaretindeki açıklama buna işaret etmiyor mu? Ya da ben mi anlamıyorum?

SteamDB üzerinden kontrol ettim şimdi. Burada da aynı şekilde bu paketi hediye etmenin kısıtlı olduğu yazıyor. Görsel ekleyemiyorum çünkü sunucu hata veriyor.

Son düzenleme:
İlk görselde "Paket" yazan yerdeki soru işaretine tıklayınca "seti tamamlamanıza" izin verecek diyor. Soru işaretindeki açıklama buna işaret etmiyor mu? Ya da ben mi anlamıyorum?

SteamDB üzerinden kontrol ettim şimdi. Burada da aynı şekilde bu paketi hediye etmenin kısıtlı olduğu yazıyor. Görsel ekleyemiyorum çünkü sunucu hata veriyor.

Steam destekle iletişime geçip detaylı bilgi isteyeceğim. Dönüş yapılındığında ben de buraya dönerim. Fazla uzatmadan dediğin gibi bu paketin hediye olarak gönderilemeyeceğinde mutabık olalım. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı