Alınan R5 7600 ve RTX4080 sistem nasıldır?

Daha fazla  
Bütçe 71 bin idi. RAM"de bir hata yaptım, onun dışında nasıl sizce?
Sadece Gaming Gen'den alabileceğim için sınırlı yükseltmeler vardı. Sizce parasına değer mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240824_171615_Chrome.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20240824_171607_Chrome.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 7600X olabilirdi ve dediğiniz gibi RAM'in gecikme değeri yüksek. 36 olsaydı daha iyi olurdu ama çok büyük problem değil.

İfadeler: DMN
Bütçe 71 bin idi. RAM"de bir hata yaptım, onun dışında nasıl sizce?
Sadece Gaming Gen'den alabileceğim için sınırlı yükseltmeler vardı. Sizce parasına değer mi?

Şu attığım linke seçeneklerdeki bu parçaları ekleyerek al. Kötü bir sistem olmuş.

Hocam sadece Gaming Gen den alabileceğini söylemiş.Konuyu iyi okuyun.Saygılar.

Vade farksız alabiliyorum buradan. Diğer türlü 20 30k ekleniyor.

İşlemci 7600X olabilirdi ve dediğiniz gibi RAM'in gecikme değeri yüksek. 36 olsaydı daha iyi olurdu ama çok büyük problem değil.

Aslında diğerini alacaktım değiştirmeyi unuttum. Mail attım Gaming Gen'e. Umarım değiştirilebilir.

Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu hocam. Gaming Gen TR üzerinden yapılabilecek en mantıklı anakart yükseltmesi B650M-K. Yapılabilecek en mantıklı SSD yükseltmesi Adata Legend 850.

Vade farksız alabiliyorum buradan. Diğer türlü 20 30k ekleniyor.

Aslında diğerini alacaktım değiştirmeyi unuttum. Mail attım Gaming Gen'e. Umarım değiştirilebilir.
Çok önemli değil hocam, yine fark eder ama. Değiştirmezseler çok dert etmeyin.

Ozaman gaming.gen'de bulunan hazır sisteme bu parçaları kullanıp alsın daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…