Alınan RAM bozuk çıktı

seiko39

Hectopat
Hepsiburada üzerinden 21 Ocak salı günü aldığım XPG Lancer Blade 6000MHz ürün arızalı çıktı RGB'leri yanmakta fakat görüntü vermemekte bende iade talebi oluşturdum iade süreci nasıl işler?

İade talebine yazdığım açıklamam;

Eski ramimden görüntü alabiliyorum ancak yeni aldığım RAM'den aynı slota takmama rağmen görüntü alamadım BIOS sıfırladım olmadı pili çıkardım yine de olmadı sanırım üründe bir sıkıntı var ürünü taktığımda RGB'ler yanmakta fakat görüntü alamamaktayım.

Dosya Ekleri

• IMG-20250122-WA0005.jpg
    288,3 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20250122-WA0002.jpg
    257,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20250122-WA0004.jpg
    264,9 KB · Görüntüleme: 74

Hocam ürün açıldıgı için iade kabul etmeyiz falan derler sakın pes etmeyin iyice zorlayın iade edersiniz.

anakartın kutusu veya bilgileri varsa kaç mHz desteklediğine bakarmısın ?

Şikayet var a şikayet et orada sana yeni ürün göndermsi lazım eğer cevap yoksa tükatici hakem eyetine baş VR kesin alırsın eni RAM'ini

Anakartın kutusu veya bilgileri varsa kaç MHz desteklediğine bakar mısın?

Aynen sorun senden de kaynaklıor olabilir.

Hocam ürün açıldıgı için iade kabul etmeyiz falan derler sakın pes etmeyin iyice zorlayın iade edersiniz.

Tabii ki de uğraşacağım hocam bedava almıyoruz bunları emek harcıyoruz.

Aynı RAM'den bir tane daha var o sorunsuz çalışıyor.
Bugün açmış olduğum diğer konu

Tabii ki de uğraşacağım hocam bedava almıyoruz bunları emek harcıyoruz.

Aynı RAM'den bir tane daha var o sorunsuz çalışıyor.
Bilmiyorum efendim belki anakartınız 5600 mHz destekliyor olsaydı çalışmaması çok normal olacaktı ayrıca senin psu 550 watt mı ?

Hocam anakart desteklemese bile daha düşük MHz'lerde çalışmaz mı? Örneğin Li*** Tech Tips adlı kanalda iki adet MHz eşit olmayan RAM'lerden yüksek olanın MHz'i düşük çalışıyordu? Aynı durum yaşanmaz mı?

Bilmiyorum efendim belki anakartınız 5600 MHz destekliyor olsaydı çalışmaması çok normal olacaktı ayrıca senin PSU 550 watt mı?

Evet.

BIOS pilini çıkartım EXPO ayarlarını default yaptım tek tek RAM'leri denedim yine görüntü vermedi hocam yüksek ihitmal satılan RAM arızalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…