THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #21 Peki nasıl başka bir şekilde öğrenebilirim. Telefonu iade edip s20 fe almak mantıklı mı alicsndemir dedi: Bilgisayarda açılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayardan deneyeceğim şimdi.
Peki nasıl başka bir şekilde öğrenebilirim. Telefonu iade edip s20 fe almak mantıklı mı alicsndemir dedi: Bilgisayarda açılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayardan deneyeceğim şimdi.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.970 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Aralık 2022 #22 THaless dedi: Peki nasıl başka bir şekilde öğrenebilirim. Telefonu iade edip s20 fe almak mantıklı mı Hocam bilgisayardan deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende konuyu takipteyim, vereceğiniz cevaba göre size tavsiyede bulunuruz arkadaşlarla.
THaless dedi: Peki nasıl başka bir şekilde öğrenebilirim. Telefonu iade edip s20 fe almak mantıklı mı Hocam bilgisayardan deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende konuyu takipteyim, vereceğiniz cevaba göre size tavsiyede bulunuruz arkadaşlarla.
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #23 Quantum9 dedi: Bende konuyu takipteyim, vereceğiniz cevaba göre size tavsiyede bulunuruz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Tmm hocam teşekkürler. Telefonu doğruladım orjinal çıktı. Peki miui 13 ile gelmesi normal mi? Son düzenleme: 8 Aralık 2022
Quantum9 dedi: Bende konuyu takipteyim, vereceğiniz cevaba göre size tavsiyede bulunuruz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Tmm hocam teşekkürler. Telefonu doğruladım orjinal çıktı. Peki miui 13 ile gelmesi normal mi?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.970 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Aralık 2022 #24 THaless dedi: Tamam hocam teşekkürler. Telefonu doğruladım orijinal çıktı. Peki MIUI 13 ile gelmesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Garanti başlangıcını aslında öğrenebilsek güzel olur, ben sürümden ziyade boot ekranının gelmesine takıldım.
THaless dedi: Tamam hocam teşekkürler. Telefonu doğruladım orijinal çıktı. Peki MIUI 13 ile gelmesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Garanti başlangıcını aslında öğrenebilsek güzel olur, ben sürümden ziyade boot ekranının gelmesine takıldım.
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #25 Quantum9 dedi: Garanti başlangıcını aslında öğrenebilsek güzel olur, ben sürümden ziyade boot ekranının gelmesine takıldım. Genişletmek için tıkla... Garanti başlangıcını öğrenme gibi bir şans yok mu? Telefonu aldım güç tuşuna bastım.Boot ekranı geldi. Hocam @Quantum9.
Quantum9 dedi: Garanti başlangıcını aslında öğrenebilsek güzel olur, ben sürümden ziyade boot ekranının gelmesine takıldım. Genişletmek için tıkla... Garanti başlangıcını öğrenme gibi bir şans yok mu? Telefonu aldım güç tuşuna bastım.Boot ekranı geldi. Hocam @Quantum9.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.970 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Aralık 2022 #26 THaless dedi: Garanti başlangıcını öğrenme gibi bir şans yok mu? Telefonu aldım güç tuşuna bastım.Boot ekranı geldi. Hocam @Quantum9. Genişletmek için tıkla... Satıcının yazdığı gibi Poco Türkiye Garantili ise, müşteri hizmetleri bize en net cevabı verir hocam. Müşteri Hizmetleri. 0 800 621 22 26
THaless dedi: Garanti başlangıcını öğrenme gibi bir şans yok mu? Telefonu aldım güç tuşuna bastım.Boot ekranı geldi. Hocam @Quantum9. Genişletmek için tıkla... Satıcının yazdığı gibi Poco Türkiye Garantili ise, müşteri hizmetleri bize en net cevabı verir hocam. Müşteri Hizmetleri. 0 800 621 22 26
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #27 Quantum9 dedi: Satıcının yazdığı gibi Poco Türkiye Garantili ise, müşteri hizmetleri bize en net cevabı verir hocam. Genişletmek için tıkla... Ne diyebilirim hocam. Garantisi ne zaman başladı mı? Diye mi sorsam. Yoksa miui 13 ile gelmesi normal mi diye sorsam?
Quantum9 dedi: Satıcının yazdığı gibi Poco Türkiye Garantili ise, müşteri hizmetleri bize en net cevabı verir hocam. Genişletmek için tıkla... Ne diyebilirim hocam. Garantisi ne zaman başladı mı? Diye mi sorsam. Yoksa miui 13 ile gelmesi normal mi diye sorsam?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.970 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Aralık 2022 #28 THaless dedi: Ne diyebilirim hocam. Garantisi ne zaman başladı mı? Diye mi sorsam. Yoksa miui 13 ile gelmesi normal mi diye sorsam? Genişletmek için tıkla... Garanti sorgulaması yapmak istiyorum demeniz yeterli, ne zaman başlamış garanti bunu öğrenmeniz yeterli.
THaless dedi: Ne diyebilirim hocam. Garantisi ne zaman başladı mı? Diye mi sorsam. Yoksa miui 13 ile gelmesi normal mi diye sorsam? Genişletmek için tıkla... Garanti sorgulaması yapmak istiyorum demeniz yeterli, ne zaman başlamış garanti bunu öğrenmeniz yeterli.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 8 Aralık 2022 #29 Satıcısı hepsiburada değil ben asla almazdım mesela onu görsem, iade edin derim.
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #30 Tesla Bobini dedi: Satıcısı hepsiburada değil ben asla almazdım mesela onu görsem, iade edin derim. Genişletmek için tıkla... Tmm hocam.
Tesla Bobini dedi: Satıcısı hepsiburada değil ben asla almazdım mesela onu görsem, iade edin derim. Genişletmek için tıkla... Tmm hocam.