Alınan Valorant hesabı TR sunucusuna geçirilebilir mi?

murat81617

Centipat
Daha fazla  
Valorant random hesap aldım 190 TL'ye İtemsatış'tan. Hesap EU serverindeymiş. Valorant destek hattına yazmadan TR serverine çevirebilir miyim? DC de birisi 60 TL karşılığında bana bir dosya göndererek sunucuyu TR yapabileceğini söyledi. Ama kabul etmedim. Valorant Destekten yazdım sunucuyu değiştirsinler diye de skinler gidiyormuş diye duydum.

EU sunucuları içerisinde İstanbul sunucularını bulunduruyor zaten. Eğer internetten Valorant EU yani Avrupa server lidtesine bakarsanız Frankfurt, İstanbul gibi sunucuların olduğunu görürsünüz.

Hocam yalnızca chicago los bilmem ne gibi güney Amerika şehirlerinde oynanıyor. VP satın alma yerine bakınca Şili pezosuyla alındığını gördüm. Valorant desteğe şilide yaşıyorum TR'ye geldim falan yazdım sunucuyu değiştirmek istiyorum yazdım inşallah kabul ederler de skinler gider diye korkuyorum. Hesabi kardeşim için aldım kendim için alsaydım bu kadar üzülmezdim.
Hesabı aldığınız ilanın linkini atar mısınız?

EU sunucuları içerisinde İstanbul sunucularını bulunduruyor zaten. Eğer internetten Valorant EU yani Avrupa server lidtesine bakarsanız Frankfurt, İstanbul gibi sunucuların olduğunu görürsünüz.

Hesabı aldığınız ilanın linkini atar mısınız?
RGX KELEBEKLİ MAİNLEMELIK HESAP - 1825554 | İtemsatış
İlan ayrıntıları görünmüyor ama aldığım adam eu server diye belirtmişti . Yalnızca Güney Amerika şehirlerinde oynanıyor. Zaten riot desteğe yazdım hesabı kapamışlar hesap gitti 190 TL de gitti . Siz siz olun güvenilmeyen random hesap almayın paranız çöp olur. Acı bi deneyim yaşadık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı