Alınan ve gelen hard diskin farklı olması

ardiii

Decapat
Daha fazla  
İyi günler dostlar, geçenlerde bir siteden Seagate'nin 7200RPM 500GB hard diskini aldım ama hard diski bilgisayarıma taktığımda "wdc WD2500JD"adında marka farklı bir marka olduğunu gördüm. Harddiskimin üzerinde Seagate markasına ait olduğu ve sipariş ettiğim hard diskin özellikleri yazmakta. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• resim_2022-12-31_005735812.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 72
Etiket mi değiştirdiler acaba?

Hangi siteden aldınız acaba?

Nasıl olsa anlamaz diyip yollamışlar Ben iade eder ayrıca tüm ilanlarını şikayet ederdim.

Hangi siteden aldınız acaba?
"Güvenlikbayii.com "adlı siteden aldım.Genelde alışverişlerimi "akakçe.com"dan gerçekleştiririm, en ucuz ve güvenilirlerini bulmak için ama bu sefer bu siteyi önerdi ben de sıkıntı çıkacağını düşünmemiştim.Bütün geçirrdiğim 2 hafta boyunca 2 tane bozuk harddisk gönderimi aldım ve artık cidden yıldığımı hissediyorum...

Nasıl olsa anlamaz diyip yollamışlar Ben iade eder ayrıca tüm ilanlarını şikayet ederdim.
Büyük ihtimalle ben de böyle yapacağım hocam ama gerçekten bitap düştüm heves bırakmadılar adamda.

Etiket mi değiştirdiler acaba?
satıcı ürünün üstüne resmen seagate stickeri yapıştırmış görünce çok şaşırmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…