Alınan yeni HDD sıfır değil

Umut.Ata

Megapat
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden Hepsiburada üzerinden 14 TB Seagate SATA 3 hard disk sipariş vermiştim. Bugün elime geçti. 2 farklı program ile HDD sıfır mı diye kontrol ettiğimde 32 saat çalıştırılmış olarak görünüyor. İade talebi oluşturdum. Sizce iade etmem doğru mu yoksa bu şekilde kullanmalı mıyım? Görsellerden inceleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250312-225539_Outlook.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20250312-225534_Outlook.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 58
İade süreci uzun sürmezse iade edebilirsiniz fakat ben uğraşmayıp kullanmaya devam ederim çünkü bir etki etmez.

Bence sıkıntı bir durum değil ama ben iade ederdim.

İade süreci uzun sürmezse iade edebilirsiniz fakat ben uğraşmayıp kullanmaya devam ederim çünkü bir etki etmez.
İade süreci bir hafta içerisinde sonuçlanır. Ürün sıfır deyip kullanılmış ürün göndermeleri ticaret ahlakına sığmaz. Satıcıya da sikayet ettim bir yaptırım yaparlar mı bilmem ama para verip böyle bir sonuç ile karşılaşmak üzücü

Bence sıkıntı bir durum değil ama ben iade ederdim.
İade surecini başlattım evet, bu durum canımı çok sıktı gerçekten

Katılıyorum hocam sanki iade ürün gibi geldi bana 32 saat gibi az bir süre çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…