Alında çıkan sivilcelere ne yapılabilir?

125824

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
1.066
Çözümler
4
Yer
Manchester
Merhaba, 17 yaşındayım. Sivilcelerim alnımda çok fazla çıkıyor, ne yapabilirim? Abur cubur tarzı şeyler de fazla tüketmiyorum, ne yapabilirim? Ek olarak önereceğiniz krem vs. var mıdır?
 
Krem vesaire akneye çok çözüm olamıyor maalesef. Sivilcelerin kesin çözümü Roaccutane ve Zerotanin gibi ilaçlar fakat bu yaşlarda sivilce zaten çıkar. Eğer ki daha ileride ergenlik dönemi geçtikten sonra çıkmaya devam ederse sıkıntı olabilir.
 
Yaşıtlarımda hiç çıkmıyor diyebilirim, benden daha çok sivilcesi olanı görmedim.
 
Yaşıtlarımda hiç çıkmıyor diyebilirim, benden daha çok sivilcesi olanı görmedim.
Hocam, o bünyeden bünyeye göre değişir. Şekeri , yağı azaltmaya çalışın. Onun dışında çok da takmayın bence. İlerleyen zamanlarda hala daha çıkmaya devam ederse ona karşı önlem alabilirsiniz.
 
Bu işler genetik&beslenmeyle alakalı hocam. Onun haricinde cilt bakımı yaparsanız azalmasına çok daha yardımcı olursunuz. Kimilerinde 15 yaşında çıkmaz, 18 yaşında mayın tarlasına döner. Kimilerinde tam tersi. Dediğim gibi ben neden böyleyim diye isyan etmeyin. Genetikle alakalı bir durum.
 
Kalıcı iz bırakmasından korkuyorum. Çıkmasından çok.
 
Kalıcı iz bırakmasından korkuyorum. Çıkmasından çok.
Kalıcı iz bırakması biraz zor hocam zamanla geçiyor. Kaldı ki kalıcı iz bıraksa bile basit bir tedavisi var zaten. Çok dert edip kendinize zarar vermeyin bence. Çünkü sivilce ilaçları vesaire gerçekten ağır ilaçlar.
 
Kalıcı iz bırakmasından korkuyorum. Çıkmasından çok.
Patlatmazsanız çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yine de durumun ciddi olduğunu düşünüyorsanız dermalotaga gidebilirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…