Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #1 Normal sivilceden büyük bir kızarıklık var, elleyince ağrıyor. O kırmızı yer dışında o çıkan şeyin etrafında da küçük bir şişiklik var deride.
Normal sivilceden büyük bir kızarıklık var, elleyince ağrıyor. O kırmızı yer dışında o çıkan şeyin etrafında da küçük bir şişiklik var deride.
ŞahbazShaco1 Femtopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #2 Sivilcedir.
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #3 Paul Walker dedi: Normal sivilceden büyük bir kızarıklık var, elleyince ağrıyor. O kırmızı yer dışında o çıkan şeyin etrafında da küçük bir şişiklik var deride. Genişletmek için tıkla... Cildiye uzmanına gözükmenizi öneriyorum.
Paul Walker dedi: Normal sivilceden büyük bir kızarıklık var, elleyince ağrıyor. O kırmızı yer dışında o çıkan şeyin etrafında da küçük bir şişiklik var deride. Genişletmek için tıkla... Cildiye uzmanına gözükmenizi öneriyorum.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #4 ŞahbazShaco1 dedi: Sivilcedir. Genişletmek için tıkla... İlk defa anıl şişirten sivilce gördüm.
ŞahbazShaco1 Femtopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #6 Paul Walker dedi: İlk defa anıl şişirten sivilce gördüm. Genişletmek için tıkla... Ergenlik sivilceleri beklediğin gibi olmayabiliyor bazen takma kafana.
Paul Walker dedi: İlk defa anıl şişirten sivilce gördüm. Genişletmek için tıkla... Ergenlik sivilceleri beklediğin gibi olmayabiliyor bazen takma kafana.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #7 Çıban olabilir mi? Bir de bu dediğiniz şeyler için sağlık ocağına gitmeye gerek var mı sizce?
S Seçemedim Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 164 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #8 benim alnımda vardı. 1 hafta falan gezdim illa küçük bir iz bırakıyormuş.