[Alındı] 2200 TL Sistem Toplama

NeoAnderson

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kuzenime böyle bir sistem topladım. Kurulumu az biraz zor oldu ama olsun, çok keyifliydi. Test sonuçlarını daha sonra atacağım. Birde Recep Abi'nin uyguladığı voltajın aynısını uyguladım Prime 95 ile. Testte en fazla 36 C gördü, onlarında resmini atacağım. İnternette bu aralar sorun var. Düzeldiği zaman tek tek parçalar üzerindeki görüşlerimi aktaracağım. Sormak istediğiniz bir soru olursa seve seve cevaplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun hocam mavi ekransız günlere. Hocam bide toplanmış halinin fotoğrafını atar mısınız?

Sağolun hocam tabikide atarım hocam içinide çekeceğim akşam üzeri atarım fotoğrafları .

Hocam hayırlı olsun mavi ekransız günlerle. En kısa zamanda oyun test'lerini istiyoruz.

Hayırlı olsun kardeşim, mavi ekransız günler diler servis yüzü görmezsin umarım

İyi güzelde Gta 5 Online'ı oynayamayacağın hatta single bile oynayamayacağın için üzüldüm. Bu pentium g3258 merakı nerden geliyor anlamadım artık dual core devri bitti. Ama yinede hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…