[ALINDI]3200 TL'ye FX-8320 tabanlı oyun bilgisayarı toplama

Hatchet

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Bilişim teknolojileri alanı
Kolay gelsin arkadaşlar. KDV dahil yaklaşık 3200 TL'ye bir sistem topladım. Vatan Bilgisayar benim kullandığım kredi kartını desteklemediği için farklı bir PC sitesinden alacağım ve bu da KDV fiyatlarını birazcık arttırıyor benim için. Ben de 3200TL'ye reklam olmasın fakat fiyatlara bakabilmeniz için veriyorum Nova Bilgisayar'dan topladım. Onay verirseniz alacağım KDV dahil 3200TL'ye böyle bir sistem yaptım sizce iyi midir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5-4670K ve Z97 Gaming 5 ikilisini secin.
Monitor olarak AOC 23" i2369v al.

SSD'yi cikar.

Yav arkadaşlar bıktım şu muhabbetten. Lütfen bu konuda bir açıklık getirin. Arkadaş Intel toplarsa FPS'si mi artacak? Hayır. Bütçesini arttırması mı gerekecek? Evet. AMD alınca bilgisayarında herhangi bir eksiklik hissedecek mi? Hayır. Ee, nedir bu Intel mevzusu. Bütün yüksek bütçelere Intel diyorsunuz. Sebep? Yani arkadaş için iki İşlemci arasında fark olacağını mı zannediyorsunuz?

İşlemci için ayıracağınız bütçe buysa gayet lezzetli bir konfigürasyon olmuş. Bütçe olarak 100-200 lira fazlasını düşünüyor olsaydınız ben de "Intel al"cı güruha katılacaktım, ne yalan söyleyeyim Bu fiyat seviyesinde 8320 kesinlikle başarılı bir çözüm ama fiyatlar yukarı çıktıkça AMD saçmalamaya başlıyor (bkz:9370)

AMD candır güzel sistem Psu750w yapsan daha uzun ömürlü olur.

AMD candır güzel sistem Psu750w yapsan daha uzun ömürlü olur.
Psu750W yapmayı düşünüyorum Arkadaşlar dediğiniz gibi İntel FPS açısından ve işletim sistemi açısından fark yaratacağına inanıyorsanız İntel tercih edeyim ?

Birde şöyle bir öneri geldi , 3200 TL bütçe için sizce üstteki sistem mi daha iyi yoksa bu sistem mi ? teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…