R9 290X özel tasarım modeli beklenebilir. Bu sisteme SSD olmalı bence. Bütçen dolayısıyla Kingston'u önerdim. Bütçeni biraz daha arttırırsan okuma ve yazma hızı daha yüksek SSD alabilirsin.
R9 290X özel tasarım modeli beklenebilir. Bu sisteme SSD olmalı bence. Bütçen dolayısıyla Kingston'u önerdim. Bütçeni biraz daha arttırırsan okuma ve yazma hızı daha yüksek SSD alabilirsin.
SSD düşmanı seni Şaka yapıyorum yanlış anlama 4650K yerine SSD'den fedakarlık edip dediğin gibi 4770K alınabilir. Daha sonra para ekleyip mutlaka SSD alırdım. R9 290X özel soğutmalı modelde ocak ayında çıkacak galiba, beklenebilir.
Teşekürler arkadaşlar. Ama ne yazık ki ssd ve monitörde dahil tam bir sistem toplamam lazım. Bu yüzden ekran kartını gtx770 mi yapsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Teşekürler arkadaşlar ama ne yazıkki ssd ve monitörde dahil tam bir sistem toplamam lazım bu yüzden ekran kartını gtx770 mi yapsam diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Evet. Bende şimdi fark ettim. Monitörsüz sistem, 3500 TL ' ediyor. İşlemci'yi fx8320 yaparsak, 192 tl kar yapıyoruz. Fx8320 %30 indirimle 383 tl ve ssd 'de kalkarsa, 427 tl ediyor. Anakart falan, m5a99pro olur. 30 tl'de oradan gelecek. Toplam 457 tl 'ye güzel bir monitör alabilirsiniz. Hocam bence gtx780'i çıkarmayın. Onun gibi bir cavarı bende almayı düşünüyorum.
Sayın technopat yöneticileri bu önümüzdeki salı günü sistemi toplamam gerekiyor ve gerçekten yardıma ihtiyacım var. 3500 tl bütçem var ve bu bütçe ile monitörde dahil toplanabilecek en iyi oyun sistemi önerinizi hala beklemekteyim. Ve benim için sizin gibi profesyonellerden öneri almak çok önemli. Lütfen artık bana bir sistem önerisinde bulunun lütfen.
- - - Güncellendi - - -
Sizce ssd çıkarıp ekran kartını gtx780 almak mı daha mantıklı? Yoksa r9 280x ve ssd mi?