K Karakalemsf Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu sistemi aldım ve bugün geldi sadece PSU'yu değiştirdim. Yardım eden herkese teşekkürler amaçlı post ve bir kaç fotoğraf atmak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2017
Merhaba arkadaşlar. Bu sistemi aldım ve bugün geldi sadece PSU'yu değiştirdim. Yardım eden herkese teşekkürler amaçlı post ve bir kaç fotoğraf atmak istedim.
F faruk55 Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2017 #2 Sistem güzel ama kasa daha iyi olabilirdi sanki.
Anonymous XR Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 643 25 Mayıs 2017 #3 Konuyu yanlış yere açmışsınız, dikkat edin. Sistem çok iyi, kasa kişinin zevkine kalmış.
kxz7cfg899 Kilopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 592 Yer İstanbul/Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2017 #5 Hayırlı olsun güzel sistem.
K Karakalemsf Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #6 Anonymous XR dedi: Konuyu yanlış yere açmışsınız, dikkat edin. Sistem çok iyi, kasa kişinin zevkine kalmış. Genişletmek için tıkla... Nereye açılacağını bilmiyordum kusura bakmayın Kasa benim hoşuma gitti küçük olması ama yanda keşke cam bölme olsaymış acemilikten o da bir şey olmaz masa altında duruyor zaten
Anonymous XR dedi: Konuyu yanlış yere açmışsınız, dikkat edin. Sistem çok iyi, kasa kişinin zevkine kalmış. Genişletmek için tıkla... Nereye açılacağını bilmiyordum kusura bakmayın Kasa benim hoşuma gitti küçük olması ama yanda keşke cam bölme olsaymış acemilikten o da bir şey olmaz masa altında duruyor zaten
Baran Boyraz Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #7 Hayırlı olsun. Mavi ekransız, bol FPS li günler Oyun testlerini de bekleriz.
MarksManWalking Kilopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 101 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 26 Mayıs 2017 #8 Hayırlı olsun güle güle kullanın Sapphire almaktan çok şüpheliyim ama siz ikna olmuşsunuz geri dönüşlere açığım LG-H815 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Hayırlı olsun güle güle kullanın Sapphire almaktan çok şüpheliyim ama siz ikna olmuşsunuz geri dönüşlere açığım LG-H815 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
K Karakalemsf Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #9 Baran Boyraz dedi: Hayırlı olsun. Mavi ekransız, bol FPS li günler Oyun testlerini de bekleriz. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz oyun var mı hemen indireyim HUAWEI G7-L01 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Baran Boyraz dedi: Hayırlı olsun. Mavi ekransız, bol FPS li günler Oyun testlerini de bekleriz. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz oyun var mı hemen indireyim HUAWEI G7-L01 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
1 165370 Kilopat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 416 Çözümler 1 26 Mayıs 2017 #10 N Karakalemsf dedi: İstediğiniz oyun var mı hemen indireyim HUAWEI G7-L01 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Mafia 3 kaç fps alıyorsunuz?
N Karakalemsf dedi: İstediğiniz oyun var mı hemen indireyim HUAWEI G7-L01 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Mafia 3 kaç fps alıyorsunuz?